Categories
7" muziq

7-inch serie, deel 467

Nuevo Catecismo Católico – Why She’s a Girl from the Chainstore?
label: No Tomorrow
jaar: 1994
kant a: Why She’s a Girl from the Chainstore?
kant b1:
Yo no soy el que tu estabas buscando
kant b2:
No quiero obedecer
www.catolicpunk.com | www.myspace.com/nuevocatecismocatolico
7-nuevocatecismo-why.jpg
Oud-Spaansche punk rock zoals god het ooit bedoeld heeft. Jammer dat de zanger lijdt aan waar veel Spaanse zangers last van hebben: ze lijken zo geforceerd te zingen. Een beetje vergelijkbaar met Lange Baas of Frans B, een van de twee, die rapt altijd met een overdaad aan lucht, bij wijze van sexy veronderstel ik, alleen dat het dan lijkt of-ie zit te schijten. Zoiets. Maar dit is een single van veertien jaar geleden, zo te horen op hun MySpace is het wel verbeterd. Bovendien heeft hij een goed verzorgde mullet, dus alles is hem bij voorbaat vergeven. NCC is een van dé punkrockbands van Spanje, en in tegenstelling tot veel van hun streekgenoten (ze komen uit Donosti) houden ze zich niet enkel bezig met de Baskische zaak maar gaan hun nummers ook over zaken die écht belangrijk zijn in het leven, zoals lawaai maken. En meisjes.

7 replies on “7-inch serie, deel 467”

gdvr, poging 2 nu dus: internal server error.
dat waren nog eens tijden 😉 toen werd je nog gewoon omgepogoed in plaats van gemept met een camera.

ik zal maar weer eens met de provider in discuzeur gaan – ik merk het ook regelmatig, die server errors. sorry daarvoor. je kunt trouwens gewoon terugbladeren – bij mij blijft de tekst gewoon staan.
ik ben al lang niet meer in een pit geweest. hoewel, vorig jaar heb ik me nog eens ouderwetsch laten gaan bij de beasties op sónar. als er bij ons in da club eens gepogood wordt vind ik altijd maar flauwtjes.
maar het kan ook zijn dat ik mezelf dat excuus aanpraat omdat ik te lui ben en me te oud voel om er nog tussen te springen. zo gaat dat.

Die pit tijdens Sonar blijft op mijn netvlies gebrand. Geweldig wasmedatte! 🙂
poging 6 internal error(copy paste)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.