Categories
7" muziq

7-inch serie, deel 440

Zo. Na 10 Days Off ben ik drie dagen ziek geweest – ouderdomsverschijnselen na (gelukkig niet tijdens) een uitputtingsslagje. Anderhalve week bijna dubbele dagen draaien in een omgekeerd ritme eiste zijn tol, en welllicht zat er ook een hoop opgekropte menshaat bij die er uit moest – in vloeibare vorm, maar ik zal u de details besparen. Op een dergelijk evenement werken is niet erg goed voor je mensbeeld, dat kan ik u verzekeren.
Vervolgens te druk gehad om de 45-serie te onderhouden, maar nu is het zondag, ik ben min of meer uitgerust en er zijn nieuwe platen binnengekomen. De komende week dus weer enkele tussendoortjes (ik was gebleven bij de n), te beginnen met
Beck – Chemtrails
label: XL
jaar: 2008
kant a: Chemtrails
kant b:
Vampire Voltage No. 6
7-beck-chemtrails1.jpg  7-beck-chemtrails2.jpg
De b-kant van deze single staat niet op zijn nieuwe album Modern Guilt, which is nice. Ik vind het album toch wel weer goed. De laatste jaren was ik niet geweldig onder de indruk van ‘s mans platen, en ook deze haalt het niet bij zijn eerdere creaties (zeg maar de eerste drie, vier lp’s), maar hij is toch goed genoeg om regelmatig op de draaitafel ten huize lubacov terecht te komen. En dat is al heel wat, al zeg ik het zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.