Categories
7" muziq

7-inch serie, deel 380

Loveslug – Coyote Date
label: Glitterhouse
jaar: 1990
kant a: Coyote Date
kant b:
Quest for Fire
7-loveslug-coyotedate.jpg
Loveslug / Skin Yard – Loser Bar / Psychoriflepowerhypnotized
label: Glitterhouse
jaar: 1991
kant a:
Loveslug – Loser Bar
kant b:
Skin Yard – Psychoriflepowerhypnotized
7-loveslug-skinyard1.jpg  7-loveslug-skinyard2.jpg
Loveslug heerste. Mooie herinneringen aan. Altijd goede optredens, en altijd lachen met die gasten. Vaak ten koste van anderen (Bobbie Rossini die heel origineel Bobby Ravioli werd genoemd, meestal met een of andere toespeling op heur achterwerk erbij), Spo-Dee-O-Dee wie kent ze nie? (“Speed-O-Speed”, waarvan de drummer ooit Mike van Loveslug toebeet dat als hij ze op straat zou zien spelen, hij niet eens een kwartje voor ze over zou hebben, waarop hij de rest van de avond met kwartjes werd bekogeld – klauwen met geld), het afscheidsconcert van diezelfde Mike in de Sleep Inn, waarbij minsten drie kilo aan suikerklontjes richting het podium is gegaan (Mike had suikerziekte waardoor hij even met spelen moest stoppen). Het zure “móest dat nou, jongens?” van de programmeur nadat het concert was afgelopen.
God, wat hebben we tóen gelachen.
Boze tongen beweren overigens dat “Loser Bar” over The Minds gaat. Wie zal het zeggen?
Tony Slug doet het nog altijd met The Nitwitz, onder andere neem ik aan, drummer Frank Sloos ging na de split bij de Treble Spankers en The Kliek spelen, Mike de Veer pakte jaren later zijn bas weer op bij Van Dyke Brown en doet tegenwoordig net alsof hij dj is en Oekel Brenzev, die kende ik eigenlijk nauwelijks, speelde nog bij Vim en tegenwoordig bij The Berserkerz, waar ook Roland Wetzels in zit. Kleine wereld.
Hee kijk! Gerrie met lang haar!

3 replies on “7-inch serie, deel 380”

Heeeee mèèèèèèèn,
Effe een rettefiekaassie:
Mike en ik speelden ook in VanDykeBrown, Mike en ik spelen nu in Underground Star Power (USP). Frank zit tegenwoordig in de Motown instrumental band The Subbs. Mike en ik spelen zo een 17 jaar alweer dj, altijd samen. Ons credo: beter teveel meegenomen dan te weinig gedraaid. We heten dan de Cohen Brothers.
Voor de rest niks dan hulde. Goffedomme wat had ik inderdaad lang haar zeg, sjezus. Als ik het nou nog zou hebben zou ik eruit zien als Emmy Lou Harris. Hell yeah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.