Categories
7" muziq

7-inch serie, deel 68

(Deel 67 hiero)
Captain Comatose – To My Song
label: Playhouse
jaar: 2005
kant a: To My Song
kant b:
Say CC (Live at WMF Sommerlager 7″ Edit)
www.captaincomatose.com

Aahh, good times met Jo en de Comatoosjes in de backstage. Ze speelden bij ons in da club, een maffe set voor een in eerste instantie wat onwillig, want Antwerps, publiek dat toch nog vrij snel werd overwonnen door de aanstekelijke gekte van het Duitse duo. Ik kreeg deze single cadeau van ze, en ik vroeg ze hem te signeren. Volgens mij is dit een van de twee gesigneerde platen die ik heb – ik ben normaal gesproken niet zo van de handtekeningen. Ja, vroeger, van voetballers. Ik heb er een keer een hele hoop verzameld op een open dag bij VV Sprundel, waar o.a. Gerrie Mühren en Simon Tahamata een demonstratie kwamen geven. En de broer van Simon Tahamata.
Maar ik dwaal af. Snax en Khan dusch, van Captain Comatose. Na de show wilden de heren nog wel een verzetje, en ze vroegen naar het Hessenhuis. We brachten ze daarheen, en ze vroegen of we geen zin hadden om mee te gaan. We bedankten beleefd, waarop ze ons ervan probeerden te overtuigen dat we bang waren te ontdekken dat we in de kast zaten, en dat ze best wilden helpen ons eruit te krijgen. Jo en ik twijfelden nog even, maar ik herinnerde me de nachten in De Trut en de iT, en bedankte nogmaals. Ze noemden ons “pussies”.
Twee jaar geleden zagen we ze nog eens optreden in de Nitsa, waar ze Trevor Jackson tot wanhoop brachten omdat ze maar niet op wilden houden met spelen, en er waren nog vijf bands en een handvol DJ’s, waaronder Jackson zelf, die na hen moesten optreden, en de hele avond was al zo uitgelopen. Geweldig concert, en die kop van Jackson, priceless.
Inmiddels zijn de heren huns weegs gegaan. Khan staat op het punt zijn eerste album uit te brengen, terwijl Snax dat vorig jaar al deed.

One reply on “7-inch serie, deel 68”

Jaja die avond was me ook weer eentje om niet te vergeten…
Wat een homo’s… het hessehuis… Ik denk dat ze echt wel hoopten dat we hun dates voor de avond werden…
Was ik even blij dat jij erbij was ouwe jongen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.