Categories
7" muziq

7-inch serie, deel 240

(Deel 239 hiero)
Zo. Waar was ik?
Terence Trent D’Arby – Dance Little Sister
label: CBS
jaar: 1987
kant a: Part One
kant b:
Part Two
www.sanandamaitreya.com
TTD
Er waren bepaalde meisjes die iedere vrijdagavond in bar-dancing Het Koetshuis kwamen die altijd dankbaar mijn richting opkeken als ik iets van TTD oplegde. “Sign Your Name” scoorde het best, deze “Dance Little Sister” was voor als ze in een wilde bui waren. Ik vond hem heel goed, maar mede door bovenstaande, het feit dat het eigenlijk altijd vrouwen waren die helemaal lyrisch waren over hem, en door zijn maniertjes die in het begin op een soort Prince-manier leuk waren maar naarmate de tijd verstreek begonnen te irriteren (iets dat bij Prince nooit gebeurde), ben ik hem steeds meer als een typische vrouwenartiest gaan zien – best wel goed maar een beetje te zijig. Zoals die James Morrisson nu, hoewel ik die vele malen erger vindt – maar nog niet zo erg als die jankerd James B. Van die laatste wordt ik agressief.
Het feit dat TTD na zijn debuut Introducing the Hard Line According to een plaat uitbracht waar ik geen hol aan vond maakte dat ik mijn interesse geheel verloor.
Sinds 1995 heet hij officieel Sananda Francesco Maitreya, maar ik heb eigenlijk nooit meer iets van hem gehoord. Het praatje op zijn website overtuigt me nu niet direct om dat wel te gaan doen, dat religieuze gezever stoot me eerder af. Maar misschien is het wel goed. Toch eens luisteren dan.

One reply on “7-inch serie, deel 240”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.