Categories
7" muziq

7-inch serie, deel 180

(Deel 179 hiero)
Het is weer begin van de maand, dus deze jongen heeft de afgelopen dagen weer in platenwinkels gebivakkeerd. Snel! Voordat het geld op is aan de huur en het boeken van vliegtickets voor de vakantie! Uiteraard zijn er de nodige 7″ singles aangeschaft, goed voor toch weer een weekje aan “tussendoortjes” in deze serie. Te beginnen bij de letter “a”.
Arctic Monkeys – Matador
label: Domino
jaar: 2007
kant a: Matador
kant b:
Da Frame 2R
www.arcticmonkeys.com | www.myspace.com/arcticmonkeys
Arctic Monkeys  Arctic Monkeys
Ik hou van de Arctic Monkeys. Van alle Britse bandjes die er de afgelopen jaren over ons uit zijn gestort is deze groep mijn favoriet. Deze single op geil wit vinyl bevat twee tracks die op de Japanse versie van het laatste album Favourite Worst Nightmare staan en niet op de versie die hier is uitgekomen. Een hebbedingetje dus, ook al omdat hij op geil wit vinyl is geperst.
“Matador” is een behoorlijk psychedelisch nummer, zeker voor de Arctic Monkeys, die (zoals op de b-kant) normaliter zeer puntig uit de hoek plegen te komen. Wie weet is het een nieuwe richting die ze inslaan. Had ik trouwens al gezegd dat deze single op geil wit vinyl is geperst? Het fotootje zat er ook bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.