Categories
7" muziq

7-inch serie, deel 120

(Deel 119 hiero)
CSS – Let’s Make Love and Listen to Death From Above
label: Warner
jaar: 2007
kant a: Let’s Make Love and Listen to Death From Above (Album Version)
kant b:
Pretend We’re Dead (Radio 1 Live Version)
www.csshurts.com | www.myspace.com/canseidesersexy
CSS  CSS
Een tussendoortje in de serie, gisteren gekocht. Eigenlijk is dit een 8″, maar u kunt me dat wel vergeven, toch? Toe. “Let’s Make Love” is onlangs nog aan de beurt geweest, maar dit is een andere, namelijk een vierkante! single! op! rood! doorzichtig! vinyl! met! een! andere! b-kant! Ik moest er gewoon een beetje van huilen, stilletjes, van geluk. Op de hoes zijn de eerste letter “l”, de derde “t” en de derde en vierde “a” uitgesneden, waardoor het rode vinyl dus, eh, schijnt. Ze hebben er alles aan gedaan om sukkels als ikzelf erin te laten lopen. Goede werk.
“Pretend We’re Dead” is opgenomen bij de BBC tijdens de show van Rob Da Bank op Radio One, en is een cover van L7. Die hebben op hun MySpace een mash-up gezet van dat nummer en CSS’ “Alalala”. Staat trouwens ook op de MySpace van CSS.
Ik vind het wel gevaarlijk dat de major Warner nu zijn klauwen heeft gezet in dit bandje. Het was te verwachten, maar goed. Op 4 oktober a.s. spelen ze in het voorprogramma van die verschrikkelijke Gwen Stefani in het Sportpaleis in Antwerpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.