Categories
txt

Pintje?

Toch raar dat de Nederlandse Eerste Divisie nu ‘Jupiler League’ heet. De valse Hollander in mij trekt dan al snel de vergelijking tussen die in mijn vaderland en die in mijn gastland. Met zo’n lachje erbij dat het allemaal niet zo veel verschil maakt.
Totdat Ajax met 1-0 verliest van dat verschrikkelijke Club Brugge, natuurlijk. Dan zijn de poppen aan het dansen ten huize Lubacov. En het meisje onder de tafel, tot het voorbij is.

12 replies on “Pintje?”

hehe reken je niet rijk met die twee. er loopt nog veel ontstellende middelmaat rond daar in de hoofdstad. het zal me niets verbazen als ze niet eens kampioen worden van de, ehhh, goudengidseredivisie. of is het tegenwoordig niet de holland casino eredivisie?

twee woorden voor je theo: fortuna sittard.
al die nieuwe namen ook. ik weet niet eens hoe de eredivisie tegenwoordig officieel heet, wij hebben geen talpa hier in de zuidelijke nederlanden.
er moet wel een nieuwe naam komen voor de landskampioenschapsschaal. eentje die rijmt op “ten cate”.

ik weet het ook niet: ik kijk er niet meer naar sinds Talpa er is, heerlijk. vond den wk ok al himmelniks…popmuziek is al 15 jaar dood..films: laatmaar…wanneer komt de volgende wereldoorlog eigenlijk?

ik dacht net dat de belgenvloek voorbij was, vermaelen doet het over het algemeen toch goed vind ik. maar ik dacht vannacht net hetzelfde. en mijn collega’s hebben het vandaag moeten ontgelden met mijn passief-agressieve stilzwijgen en de grote zwarte wolk waarin ik gehuld ging. alleen maar omdat ze ook vlamingen zijn.
simpel zijn kan bevrijdend werken 😉
ah, en sorry, jasmine en patrick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.