Categories
txt

Lieve Luba

Bij ons op het werk geven we iedere week de lezers van onze nieuwsbrief de kans een gratis ticket te winnen voor een avond naar keuze (tenminste, van het weekend dat in de nieuwsbrief wordt aangekondigd), door een mailtje te sturen met hun naam en voornaam. Ik kies dan iedere week een aantal mensen uit die een standaardmailtje krijgen waarin staat dat ze voor die en die avond een ticket hebben gewonnen, ondertekend met “Veel plezier!” en de naam van onze club. Niks persoonlijks dus.
90% van de mensen die een mailtje sturen, sturen enkel hun naam en voornaam. Maar er zijn er ook die hun belevenissen van die week erbij vertellen, en soms zelfs gewoon hun hart uitstorten. Soms voeg ik iets toe aan de standaardtekst waaruit blijkt dat een persoon hun verhaaltje gelezen heeft, maar daar wordt nooit op gereageerd.
Omdat ik er iedere week weer verbaasd van sta wat voor dingen sommige mensen naar zo’n anoniem e-mailadres sturen zonder daar blijkbaar een reactie op te verwachten, heb ik besloten enkele van die mails hier te publiceren. De namen zijn weggehaald uiteraard, en ook de naam van de club. Chezlubacov presenteert u vanaf heden: Lieve Luba.

6 replies on “Lieve Luba”

🙂 leuk, herinnert aan de KM nieuwsbrief en prijsvraag routines tot voor kort…het leukste voor mij waren de mensen die nadien nog een klein verslagje vd avond sturen om nogmaals te bedanken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.