Categories
txt

Here yesterday, gone today

Joseph Hill 1949-2006
Joseph Hill, 1949 – 2006

Gisteren een schitterend concert gezien bij ons in da club van Culture. Geweldige rootsreggae van een legendarische band. Joseph Hill was behoorlijk bij stem, de band was strak en de bas drong door tot in poriën waarvan ik het bestaan niet eens vermoedde.
Vandaag kwamen de Jamaicanen aan in Berlijn, voor het volgende optreden van de Europese tour. Joseph Hill, een van de drie oprichters van Culture in 1976, stapte de tourbus uit om het hotel binnen te gaan, en zakte in elkaar.
Een groot reggaezanger is definitief op weg gegaan naar Mount Zion. Zo gaat dat, zou Bril zeggen.

3 replies on “Here yesterday, gone today”

zo eindelijk thuis? spint ze, wat eten we eigenlijk? kalf en kip staat er op het blik. my god laat het geen dromerig kalf zijn geweest wens ik, maar geef het haar toch. dit scary monster ken ik nog niet zo lang want uit het asiel maar zij was er bij toen ik vandaag geheel onverwacht (kwa web) bij Lubacov terecht kwam, stemmen uit mijn verleden hoorde en mogelijke muziek voor mijn toekomst ontdekte. ik heb nog veel te beluisteren merk ik. mijn deelneming wb bovenstaande. wellicht tot ooit.
ps. onder indruk van de dag dat mijn oma voorspelde dat ik een saai gezicht zou krijgen en tevens mee oneens

zo moeilijk is het niet (en ik therefore ook niet) alleen beetje lang geleden. hang al ongeveer een dag (intermitterend)rond op deez’ weblog, en luister muziek. ok leutig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.