Categories
txt

Dooooooooooooooood! Wanneer ga je nou eens dood?

Ik dwing mezelf te luisteren naar Studio Brussel overdag, om een beetje op de hoogte te blijven van de hitjes.
Maar eigenlijk hoef je maar een dag per week te luisteren he, want het is toch iedere dag hetzelfde. En het grootste deel ervan is pure rotzooi. Lang leve de formatradio.
Ik ben tegen formatradio. Formatradio = antiradio. Dat je de speellijsten van de programma’s op vrijdag al op maandag kunt lezen op de site, ken je dat? Verschrikkelijk. Niet dat dat hét voorbeeld is van formatradio, maar goed, ik scheer dat soort ongein over een kam met formatradio. Want het drukt voorspelbaarheid uit, en voorspelbaarheid, wie wil er nu voorspelbaarheid? (Blijkbaar een hele hoop mensen, want anders had dat hele formatradio nooit bestaan natuurlijk.) Voorspelbaarheid op de radio, daar is nog nooit iemand beter van geworden.
Daarnet kwam dat afschuwelijke Muse weer langs op de radio. Ik zei nog tegen Asmine hier op kantoor, “waarom schieten dat soort gasten zich nou nooit eens een kogel door de kop, in plaats van helden?” zei ik nog. Waarom?
Top5 van zangers die zich van mij een kogel door de kop mogen jagen:
1. die van Muse
2. Fred Durst
Okee, top2. Ik ben de kwaadste niet. (update)
Op 3 met stip: de voltallige Scissor Sisters!

13 replies on “Dooooooooooooooood! Wanneer ga je nou eens dood?”

Voorstel: de drie van Keane ipv Scissor Sisters (kom, die Pink Floyd-cover is geweldig, Mary is ook een zeer best liedje en die nieuwe single is puur Leif Garrett, zo fout dat het iets minder fout is dan het origineel, ofzoiets)

ik kom net van nederland 3, waar men heeft gemeend die ontzettende nieuwe single te moeten gebruiken voor de compilatie van beelden uit de vanavond gespeelde wedstrijden uit de sjempesliek. kokhalzen, meneer, vraag het aan mijn vrouw, werkelijk kokhalzen.
ik heb dus een beter voorstel: scissors op 1, de rest zakt een plaatsje.
en al die referenties aan “foute” artiesten, is dat dan waar de scissor sisters hun koelheid moeten halen? elton john? billy joel? leif bloody garrett? sinds wanneer is het koel om als elton john te klinken? welke oetlul heeft dat bedacht?
om elton john en leif garrett lach ik, zoals ik ook om the hoff lach. om mensen die klinken als elton john, daar gaat mijn huid van kruipen.

toch eens wat minder koffie drinken voor het slapengaan, Deef. Als je niet hoort dat Tiny Dancer, om maar eens 1 parel uit de catalogus van de heer John te noemen, een goudgerande parel van een liedje is, dan..dan…dan heb je twee blokken graniet aan de zijkant van je hoof’ in plaats van oren. Zo.

dat is dan 1 liedje. doe er nog 4 bij, en dan heb je het wel gehad. 30 jaar kutmuziek en iedereen vergeeft hem om 5 goede liedjes? was men altijd maar zo vergevingsgezind, en voor iedereen, dan zou de wereld er een stuk mooier uitzien.
en dan is hij ook nog van plan om een “hiphopplaat” te maken: http://tinyurl.com/ouxe7. geef die man een fatwa!

5 goede liedjes die dan ook nog eens uit de jaren stillekes stammen, wil ik daar nog aan toevoegen, want wanneer maakte elton john nog eens “een parel”?

elton john is mijn muzikale equivalent van de antichrist. wie candle in the wind heeft geschreven, mag nu onmiddellijk doodvallen. nu, zeg ik, NU!
(wordt vervolgens gillend afgevoerd)

Makkelijk, Candle in the Wind erbij halen, alsof Derrick May geen kak heeft gemaakt, alsof Karel Kreek zich niet eens verslikte. Ga maar lekker moeluk kijken en moelukke muziek draaien jongens, he, druk die poppuist maar uit tot er een flubbertje van over is. Doe maar lekker. Zoveel goede smaak, krijgen jullie daar nou nooit eens het zuur van? (gaat zelf ook eens wat minderen met die koffie)

Dat album van de SS is trouwens niet best. Zullen we het dan over Various hebben? The World is Gone? Met die tekeningen met die tetten, beetje Guido Crepax achtig? Daar zijn we t toch over eens dadat een goeie plaat is?

ja ja lul er maar overheen, maar daar vloog je toch even lelijk uit de bocht. over zuur gesproken.
laten we het inderdaad eens over een plaat hebben waar we het allemaal met z’n allen over eens zijn, gezellig. feliciteer ik jou, feliciteer jij mij, hmm, nog een bakkie?

ja, ik ken dat. ik zat laatst met professor zuurbeckje aan de koffie, was de melk zuur. ik zeg de melk is zuur zeg ik tegen de ober. u moet niet so suuren zegt-‘ie. het was een buitenlander. meteen overgoten met accuzuur natuurlijk. en vervolgens over hem heen gekotst.
dat zal hem leren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.