Categories
txt

Ben de afgelopen weken bezig geweest mijn oude archieven weer op te duikelen, te ordenen en terug online te zetten. Zoals in mijn hoofd, stonden die oude stukken her en der verspreid over gebrande cd’s, mappen en schijven en in verschillende formats. Dit doordat ik niet gedisciplineerd om op echt regelmatige basis back-ups te doen en de door mij gebruikte, verschillende blogtools in de loop der jaren een aantal keren gecrasht zijn en ik oude postjes alleen heb kunnen redden door gewoon de site naar mijn harde schijf te kopiëren.
Edoch, blijkbaar heb ik toch al eerder een back-up gedaan, want ik vond er een terug waarop nagenoeg alle entries tot en met september 2004 staan. Dit natuurlijk niet voordat ik al weken bezig was met herschikken, reconstrueren etc. Maar goed.
Er ontbreken een aantal maanden van 2001 (februari-augustus) en 2004 (oktober-december), en ik weet nog niet of ik die allemaal terug ga vinden. En niet alle plaatjes staan er nog op. Ook een kwestie van zoeken, vinden, online zetten. We komen er wel.
Waarom die oude zooi weer online gezet? Tja. Ik vond het ineens een beetje jammer van die bijna vijf jaar aan schrijfsels om ze niet in mijn archief te hebben. En ik vind het wel grappig om die dingen terug te lezen. Veel links zijn al tot stof vergaan, en van sommige postjes begrijp ik nu geen sikkepit meer (het een heeft meestal met het ander te maken). Ook zijn er veel referenties aan mixjes die ik ooit online heb gezet en die er nu niet meer zijn, en onderdelen van de site die niet meer bestaan (jaarlijstjes, het artikelenarchief dusted, soundtrack of your life, verscheidene categorieën). Misschien zet ik die eerste drie ook weer online, want die heb ik inmiddels teruggevonden. En een chez lubacov zonder jaarlijstjes, dat kan toch eigenlijk niet, wel?
Ik schreef voorheen wel veel meer dan nu, trouwens. In andere talen, ook. Nu alleen nog in mijn moerstaal. Speak Dutch or die zeg ik altijd maar.

4 replies on “

ja Dave, als ik je ben krijg ik altijd bezettoon en email beantwoord je ook alleen maar als ik er in zet dat het heel erg belangrijk is. nog niets gehoord over die url transportatie trouwens. vreemd.

jezus man je lijkt wel een wijf 😉
over welke mails heb je het nu? bij mijn weten heb ik je laatste mails allemaal beantwoord. en de telefoon is stuk, soms. gsm?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.