Categories
txt

tsj-tsjingggg!

AIVD vindt Oudkerk chantabel.
ja, laat ik rob oudkerk chanteren met mijn exclusieve kennis over zijn prostituéebezoek en cocaïnegebruik.

17 replies on “tsj-tsjingggg!”

Hij was al veel eerder op de vingers getikt over zijn gang naar de Meisjes van Plezier, toen hij nog Kamerlid was. Toen (2000) is hij ook bedreigd, de AIVD opmerking slaat vooral op die tijd. Niet op wat Heleentje aan de grote klok heeft gehangen (en nu schrijft ze dat Robbie openlijk moet uitkomen voor zijn hoerenbezoek – zie column op Planet Internet site)

ja, daar had ik overheen gelezen. maar dan begrijp ik de nieuwswaarde niet zo. als de kop ‘vond” ipv “vindt” luidde, ala.
maar waar gaat het eigenlijk over? een hoop gelul om niks.

stond in de vk van gisteren een heel stuk over dat hooters.nl waar oudkerk onder werktijd naar surft. het is een soort recensie-site voor hoeren, waar je dus als hoerenloper een hoer kunt bespreken. en naar het schijnt wordt de helft van de nederlandse hoeren daar besproken.

Een soort van Kindahoochie dus? 😉
Toch mooi van Cohen om hem alsnog een kans te geven [al is het wel de raad die uiteindelijk over Rob zal beslissen].

hij kon toch ook weinig anders. oudkerk heeft niets illegaals gedaan. en het zijn voorlopig alleen collumnisten en politieke tegenstanders zijn die er een probleem van maken.

het wachten is nu op de sensationele ontmaskering van heleen van royen als frigide huissloof

Het is gewoon een één-tweetje tussen Oudkerk en Van Royen om de aandacht af te leiden vna Oudkerks abominabele resultaten bij het reorganiseren van de Amsterdamse Sociale Dienst.

De discussie is: mag iemand als Oudkerk naar de hoeren gaan? Nu het out in the open is, zal hij er voor de rest van zijn leven (nou ja, toch heel lang) aan worden herinnerd.

waarom zou hij dat niet mogen? als iemand naar de hoeren wil dan moet-‘ie dat vooral doen. ik zou eerder ter discussie willen stellen of oudkerk wel in de media mag met zijn gezeik. ik kan die kop niet meer zien. dat-‘ie zijn smoel houdt en zijn werk doet in plaats van de hele tijd met zijn publiciteitsgeile bakkes op de buis of in de bladen te komen.

t hoeft allemaal niet meer: Oudkerk is door zijn vrinden van de PvdA weggestuurd. vraag ik me af hoeveel van die partij van de arbeidleden weleens naar de meisjes van plezier is geweest.

acvh, ik heb er vijf (!!!!) jaar opzitten als ambtenaar bij de gemeente amsterdam. de zaken die het daglicht niet kunnen verdragen zijn talrijk. met de kennis die ik alleen al heb rollen er flink wat koppen. die overheid toch…. waarom ben ik toch zo intens braaf dat ik niet tot chantage over ga?

Misschien moet Oudkerk iets gaan doen met Bill Clinton. Beiden zijn ze erg intelligent, maar niet erg slim.

En nu blijkt dat één van die fatsoenrakkers uit de PvdA, die hem maandagavond nog zo dapper de deur wees, zelf jarenlang een dame van lichte zeden geweest te zijn.
En Oudkerk? Die bleek dus niet alleen mediageil, maar ook gewoon geil te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.