Categories
txt

Luckygate

Op het Subs-forum raakt men er niet over uitgebabbeld, zoals Marty het al zei: Luckygate.
Ik vind het nogal laf van Marck van Schaick om de, overigens naar mijn bescheiden mening behoorlijk ongrappige, column af te schaffen. En ook nog het hele verschijnen van het betreffende stuk te wijten aan een fout van de eindredactie, of liever, het niet functioneren daarvan. Eerst provoceren, en als de hoge heren in Hilverdorp het niet leuk blijken te vinden zijn excuses aanbieden. Dat is net zoiets als je tepel laten zien tijdens de Superbowl en daarna zeggen dat het per ongeluk was.
Dat gaat toch op zijn minst ten koste van de geloofwaardigheid van het Oortje.
Overigens is het de wet van murphy, niet murphey.

3 replies on “Luckygate”

ik moet het nog zien hoor, of die rubriek (zoals elders al opgemerkt: het is normaal helemaal geen column) echt wordt opgeheven. tegen de volgende oor zijn de tenen van warner wat gekrompen en het gevoel voor humor/zelfspot bij van schaick gegroeid. waarschijnlijk gaat gewoon iemand anders dan lucky de rubriek verzorgen. dan is er toch nog wat gewonnen.

wat een lafbek zeg die van schaik. maar ja, dat is tegenwoordig eerder regel dan uitzondering, nietwaar? het gaat tegnwoordig blijkbaar zo ver dat mensen hun eigen gedachten beginnen te censureren. scheelt een stuk: hebben we helemaal geen big brother meer nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.