Categories
txt

i’m a fucking slave

fuckwit

yesterday i decided to nail my last cigarette to the wall with a note saying “may 2nd, 2004”. no more ciggies for me, i thought.
bad timing.
all work and no nicotine makes luba a bad-tempered boy.
i wanted to be strong.
i lasted until two minutes past six pm cet, May 3rd, 2004.

9 replies on “i’m a fucking slave”

Ik heb net MT-blacklist bij de Subs geinstalleerd en het werkt.
Dat heeft niets met dit postje te maken natuurlijk, maar de vorige keer dat ik iets aan MT wilde aanpassen ging alles kapot en kon jij het allemaal herstellen. Dus eigenlijk heb ik je nu een uur werk bespaard. Geniet er maar van 🙂

stop quittin’ and quit stoppin’: it is no use, maaan! trouwens: spijtig van die sigaret die je aan de muur had genageld. ik hoop dat het niet in de filter was, dan heb je die tenminste nog kunnen oproken. je zou ook denken dat een totaal gebrek aan geld je doet stoppen met roken. maar als je even 3.90 euro opzij hebt, geef je dat dus nog liever aan ciggies uit dan aan iets anders. there is no hope.

Ik ben ook gestopt, en toch ook niet. Ik rook nog ongeveer twee sigaretten per dag, maar met de gouden regel dat er geen regelmaat in mag zitten. De enige keer dat er naar hartelust gerookt mag worden in het lichaam van Inge is wanneer ik uitga. Drank + niet roken = no go. Eigenlijk werkt dit systeem vrij fijn. Probeer het eens, zou ik zeggen.
[de crux van deze oplossing is trouwens dat je een hypertolerante omgeving nodig hebt, daar deze voor de twee sigaretten per dag moeten zorgen. zorg dus voor een hecht sociaal netwerk, want zelf rookwaren bij je dragen is funest voor de werkzaamheid.]

ik ben zeker niet van inge’s standpunt. heb het ook geprobeerd en lukt niet (want de nicotine blijft in je lichaam plakken -> hunkering blijft). ik ben nu al een paar maand gestopt. woehoe! maar het was gemakkelijk omdat ik pas een jaar rookte dus het was nog niet *deel van mijn routine*.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.