Categories
txt

dat krijg je er nou van, met dat angsthazenvoetbal

zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!
zlaaa-tan!

9 replies on “dat krijg je er nou van, met dat angsthazenvoetbal”

Wow, give the azurri some credit , first half was fairly decent, come on !!!
Anyway spent last night once again in italian company @ a house by the sea with a barbecue and a midnight swim…great summer nights it brings, so I would like them continuing the Euro 04 🙂
But then again, getting tired of comments like “hey last night I was searching the channel to see the belgians play but I didn’t find it….”
Sigh !

italië speelde in de tweede helft anders wel prachtig voetbal. het dan niet af maken is natuurlijk stom. en martijn? waarom voor nederland zijn? ik heb altijd een hekel gehad aan anti-voetbal en dat ik ga ik niet veranderen omdat het land waarin ik woon dat nu eenmaal speelt. ik blijf voor Denemarken. als altijd.

@ theo en johan: als je zo goed speelt en de tegenstander zo de baas bent, moet je niet gaan angsthazen en je in laten zakken en de ellende over je afroepen. niks credit – trap is een loser. en theo, je kunt veel zeggen, maar anti-voetbal was niet wat nederland gisteren liet zien. dat heer advocaat ook een angsthaas is wisten we al lang, maar ik vond dat er goed gespeeld werd de eerste 60 minuten.
in de finale zullen we de tsjechen wel verslaan.

ha, ‘wij’ hebben Jan Derksen van Emmen gestrikt! luba: je hebt gelijk, ze speelden gisteren wel erg goed, maar het eruit halen van Robben… daar zou de doodstraf op moeten staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.