Categories
txt

archieven

In plaats van te doen wat ik vandaag moet doen [nl. een artikel schrijven voor kindamuzik] heb ik oude koeien uit de sloot gehaald. Ik heb gisteren namelijk een cd’tje gevonden waar met dikke zwarte letters “back up” op staat. Toen ik bekeek wat er dan wel allemaal op staat kwam ik mijn verloren gewaande archieven van januari tot en met augustus 2001 tegen. In die tijd deed ik mijn updates nog handmatig, dus zonder blogtool, dus het is een monnikenwerk om die weer in het juiste format online te zetten. Als ik nu iedere dag een maand doe, ben ik eind volgende week klaar en is chezlubacov.org weer helemaal compleet. Woe!
Grappig om die oude meuk weer te lezen. Ik was toen wel oneindig veel actiever qua updates. Veel linkeriger, ook. De hele maand staat hiero, er zijn een hoop dode links maar er zijn ook enkele hoogtepunten die ik er uit wil lichten:
* een link naar de pagina van een man die stof uit zijn navel verzamelt
* een postje over Arthur Conley waarin ik twijfel of de mensen van Vice Mag hem wel echt gesproken hebben [toen hij vorig jaar de pijp aan Maarten gaf hoorde ik dat hij al die tijd in Ruurlo had gewoond en inderdaad tapijtontwerper was geweest]
* mijn gesprek met John Lennon
Ja ja, lachen hoor. Nou.

6 replies on “archieven”

er zal er altijd wel eentje bij zitten, maar ik doe het vooral voor mezelf eigenlijk, die archieven. zodat ik af en toe eens terug kan lezen wat voor hoogstaands ik allemaal geschreven heb. en dan mezelf feliciteren kan.

google leest ze ook altijd door he. dus d’r is altijd wel een of andere malloot die op een stuk van twee jaar terug reageert, omdat ‘ie daar via een onhandige zoekterm terecht kwam. als webmaster is er dan gelukkig mt, waardoor je dat in elk geval nog zelf leest. bijvoorbeeld:
hier.
[verknipt door luba om de url linkend te krijgen]

hihi, inderdaad. alleen ik heb zo’n anti-commentspamdingetje die alle postjes van ouder dan 20 dagen sluit qua reageermogelijkheid, dus die vlieger gaat hier niet op.

De twijfels over het interview van Vice met Arthur Conley zijn zeer terecht. wel klopt het dat hij tapijten heeft gemaakt en wel in Ruurlo. Maar de uitleg van zijn nieuwe naam Lee is niet correct. Arthur vertelde mij dat Lee zijn tweede naam is en dat hij het ook beter vond klinken dan Arthur. Roberts is de achternaam van zijn moeder. Verder is Arthur geen nummer 22 maar nummer 33 net als ik. Het klopt wel dat nummer 22 de fundering symboliseert, want 2 + 2 = 4. En je hebt vier muren nodig om een stevig huis te bouwen. Vier is het getal van opbouwen, founding. Daarom gaan wij in de vierde maand van het vierde jaar in het nieuwe millenium opnemen. In welke maand wij dan de cd moeten gaan uitbrengen weet tot op heden de numerologie mij niet te vertellen. Ik denk zelf zo snel mogelijk dan maar….
Nog even over Lee, er werd ook gesproken over vermeend meervoudige persoonlijkheids stoornis van hem. Dit wil ik graag meteen de wereld uit helpen.
Hij was alleen maar een vader en moeder tegelijk, dat was ie voor veel muzikanten in Nederland waaronder ondergetekende.
Robert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.