Categories
txt

tjonge

Dance hangt sowieso van plagiaat aan elkaar
het staat er echt! ik dacht dat ik die deze eeuw niet meer zou horen.

11 replies on “tjonge”

En dat van iemand die vooral bands-van-nu-die-garagepunk-van-toen-spelen aanhangt. Maak nu zelf een zin met het woord ‘gotspe’.

En dít zijn nu ergernissen verworden ? Aards paradijs!
Tot Gzz: “Het aanmatigende denkbeeld van de verstokte Farizeëer werd door de intelligentsia als een gotspe doorzien.”

wat mij zo stoort is niet het feit dat iemand elektronische muziek, of dance of wat dan ook niet leuk vindt, maar dat non-argument dat je eigenlijk alleen van baardige mannen die sinds “harvest” geen nieuwe plaat meer hebben geluisterd zou verwachten. en al helemaal niet van iemand op het subsforum.

De opmerking is gemaakt door iemand die normaal de redelijkheid zelve is, dus laten we er maar vanuit gaan dat het een geintje was. Het past verder inderdaad meer op het musicfrom-forum of andere ontmoetingsplaatsen voor gefrustreerde rockbandjes-mensen.

Wat mij zo droef te moede komt zijn de zovelen die hun (muzikale) identiteit met argumenten menen te moeten staven.
Zonder uitzondering zijn het huilerige onedele zielen die, in hun ziekelijk walmende doodsangst de ganse dag jammerend ‘argumenten’ boetseren in hun kraampjes bij de stadspoorten.

geweldig, zoals de dance adepten plots op de kast springen 😉
maar goed, het enige genre dat puur en alleen van plagiaat aan elkaar hangt is natuurlijk garage rock. en dat kun je accepteren of niet als muziekliefhebber.

Erwin; argumenten boetseren om een muzikale identiteit te justificeren, ‘Ik luister, dus ik besta’, ik kan me een periode uit ons beider leven herinneren waarin dat zo’n beetje een dagtaak was…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.