Categories
txt

stop

right, it’s getting silly now.
job application # 4711 got me another “thank you but you’re not good enough for us”.
*sigh*

24 replies on “stop”

Probeer het volgende: je CV te vertalen naar een powerpoint-presentatie met de nodige toeters en bellen (bijvoorbeeld logo’s van de firma waar je voordien gewerkt hebt), aangevuld met enkele quotes van je voorgaande managers of medewerkers.
Succes ermee!

ik moet niet zeuren want ik heb een baan maar mijn sollicitaties verlopen ook niet best. wel een aantal gesprekken de komende weken.

Het vervelende is dat je er nogal cynisch van wordt. Cynisme of zelfs licht sarcasme combineert weer niet goed met een sollicitatiegesprek.

Weet je waar IK nu ook een hekel aan heb? Wanneer je meedoet aan een examen en van de talloze kandidaten word je tweede…. terwijl er maar één vacante positie is… *zucht*
Of je doet mee aan een examen, je raakt door de eerste ronde, je raakt door de tweede ronde, je doet mee aan de derde ronde (en daar ben je dan drie volle dagen aan ‘kwijt’)… en dan krijg je te horen: nou nee, toch maar niet.
Of ze zeggen recht in je gezicht: u bent te oud voor de arbeidsmarkt (‘k ben 33).
Of nog: u heeft niet genoeg SPECIFIEKE ervaring.
En nee, de algemene malaise op de arbeidsmarkt is géén troost…

can’t quite understand what application#4711 refers to, but i can relate to the*sigh* bit.
i was thinking of starting a group therapy for people who can’t seem to be able to overcome the dotcom childhood period of their professional life. maybe i’ll make a t-shirt about that too (my new project)

Hear hear, Erwin. De kraakbeweging keert terug, net als neo-nazi’s, doelgroepentoneel, doemerige new wave, oorlogs/nucleaire dreiging, etc. Tijd om weer zeep in je haar te smeren en kohl onder je ogen, zoveel is zeker.

Wat ik ook heel jammer vind, is dat met deze jaren ’80hausse de écht indrukwekkende dingen zoals Paulien Sturm in een roze polo en blauwe joggingbroek op vrijdagmiddag maar niet willen terugkeren…

Veel moed gewenst, Luba.
Zeg Martijn, ben jij Martijn Pakker? Pleased to meet you again.Hoe gaat het met jou,man?

Veel moed gewenst, Luba.
Zeg Martijn, ben jij Martijn Pakker? Pleased to meet you again.Hoe gaat het met jou,man?

Wel,neem ens cntact op M. Pakker. Zie Luba.
Martijn tegelijk zeer intelligent en even grappig. Dus…

You actually got a rejection letter? Here in the states they don’t even bother anymore… very frustrating. Good luck with #4712…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.