Categories
txt

omkat 10

spasmsmash steekt elrado naar de kroon in de strijd om de prestigieuze “man die sneller omkat dan zijn schaduw” bokaal.

3 replies on “omkat 10”

ach.. dat valt wel mee, Luba. Geloof me, na 3 jaar Dreamweaver en Photoshop is het allemaal makkelijker gedaan dan gezegd.
Die omkatfaktoor is wel verslavend, maar geloof me: het is slechts een zoektocht naar het ultiem bevredigende design. Waarschijnlijk heb ik dit nu wel gevonden, maar ik kan mezelf niet dwingen om het niet te veranderen. Wel berusten, ja, dat kan wel. Hopelijk verander ik niet van mening, want nu vind ik het wel mooi.

dat vond ik van veel layouts, maar het mocht niet baten, favoriet is eigenlijk nog steeds het nakedself.com leytje met de engel van sigur-ros in een frame. die zou ik nog wel eens terug willen zien, maar ja.. gearchiveerd, gebrand en (bijna) vergeten… laat ik het eens met deze doen..
contentmatig zal het toch weer tegen Jochem Niemandverdriet’s gevoel aanhangen,,, we hebben veel gemeenschappelijk, maar dat wist ik nog niet. Melancholie zit nu eenmaal in grote dingen. Wellicht kan ik een en ander de komende tijd belichten, we zullen zien waar het schip strand. g!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.