Categories
txt

nouveau jaquet

right, this is it. now erwin & guuz, don’t think it’s finished because of your unpolite actions 😉
couple changes: bookless’ stuff is now in dusted, and there’s a new section: watch, for pix.
i also divided the entries into categories, check the dropdown menu on the left.
that’s about it, i think. hope you like it.

11 replies on “nouveau jaquet”

toch nog een opmerkingje: als ik op een naam in dit reactieding klink (dus om de website van de persoon in kwestie te bekijken), dan wordt die site in ditzelfde venster geopend. dat surft zo onhandig.

klopt, is heel vervelend. maar heb jij niet hetzelfde probleem op de subs-site? dat is toch ook mt? ik moet het in ieder geval nog tweaken. in de tussentijd kun je natuurlijk ook rechtermuisklikken en in een nieuw venster openen…

heb jij de laatste dagen nog een popup-window voorbij zien komen bij de subs? bovendien komt daar wel gewoon een nieuw window. je moet gewoon ergens in je comments_main-template bij de a href-target een target-attribuut opnemen.
(ik doe trouwens aan linux en netscape, met tabbed browsing en middelste muisknop opent meteen een nieuwe tab)

ik heb het getweaked en nu doet-‘ie het goed. ik zie al waarom het bij de subs niet zo werkt – jullie gebruiken mt versie 2.63 en dit is 2.64. daar zit een nieuwe feature bij die alle overbodige html stript uit de comments, zodat je dus rustig de html aan kunt zetten in de weblog configuratie zonder dat mensen javascriptjes in hun comments kunnen zetten. even een target-dingetje erbij zetten in de mt.cfg doet de truuk.

danku tafkas. en inderdaad, zoals martijn het eerder elders zei: mt in combinatie met php is heel krachtig. ik zweer er in ieder geval bij.

mt geeft inderdaad gave mogelijkheden zeg hoop dat er nog veel meer lol aan hebben en dat is ook wel te verwachten, zal nog eens kijken of er na vandaag meer nieuws is. Lize en Frans hebben het ook gezien en die willen ook. Jammer van doent laat dus ik heb die lijst wel voor je. Zit wat tussen muren en verveel me natuurlijk errug … maar de koelkast is lekker met biertjes gevuld en het gaat wel relaxed. Vanavond sprek ik onze Rik nog daardoor weten we weer wanneer de uploades ingevoerd kunnen owrden, nee een biertje op me! Jij ook proost lachajum.
PB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.