Categories
txt

mooi

nieuwlogoajaxth.jpg


op bezoek bij morgaine kwam ik voetballogo.nl tegen.
zij maakten een mooi nieuw logo voor ajax [onder andere]. stukken beter inderdaad dan dat lelijke ding dat ze nu alweer jaren hebben.

19 replies on “mooi”

leuk dat je bij mij op bezoek was maar ‘k heb niet gelinkt naar voetballogo.nl, dat was wchulseiee… waarschijnlijk ben je via mijn site doorgefietst naar de zijne… kwestie van al die bezoekers aan mijn site (het log gedeelte dan toch) niet te veel teleur te stellen… 😉

Hoeveel keer bent u in een stadion geweest heer Martijn?
En het valt me altijd op dat mensen met een grote mond,bijna nooit een seizoenkaart hebben. Meest gehoorde smoes is dan ik ga niet meer vanwege het geweld.

Mijn laatste voetbalwedstrijd in een stadion dateert ook weer van een jaar geleden… ik zie regelmatig Enter Vooruit 1 of 2 voetballen (jaja!), in beide elftallen heb ik zelf rondgerend. Zou nou eigenlijk FC Utrecht moeten steunen maar dat is ook niet een al te prettig vooruitzicht.

U gaat volgens mij(net als bijna iedere Ajax supporter) ook bijna nooit Heer Luba 😉
En gevoelige snaar niet echt, een tweede ronde of een kwartfinale,zelfs de halve finale of finale zegt eigenlijk ook weinig als je uit eindelijk niet wint. Zie Bayer Leverkusen 3x tweede en dit jaar leeggekocht. Ik vindt het kampioenschap belangrijker of de finale moet gewonnen worden,dat is de belangrijkste titel in het clubvoetbal,Championsleague /ec 1 winnaar.

ik ga zelden inderdaad. geen geld voor een dure seizoenskaart. sleep me maar voor de rechter. en als iedere ajax-supporter zou gaan, denk ik, in tegenstelling tot bij psv-supporters, dat het stadion echt niet groot genoeg zou zijn. maarre, hoezo? mag ik niks over ajax zeggen omdat ik niet in het stadion kom?
gevoelige snaar van mij, ja, heheh. ik zou wat graag een seizoenskaart [kunnen] kopen, en als ik [zoals ik al geprobeerd heb] naar een wedstrijd probeer te gaan op de bonnefooi dan mag ik niet eens een kaartje kopen wegens het feit dat iedere ajax-wedstrijd door de heren en dames burgemeesters van nederland als risicowedstrijden worden gezien.

Natuurlijk mag je zeker op je eigen log ;-)iets zeggen over Ajax.
Maar Ajax (merk ik ook hier veel in mijn omgeving) heeft heel veel supporters met een grote mond die je alleen over Ajax hoort als het goed gaat,en bijna nooit gaan. En natuurlijk geef ik eerlijk toe Ajax heeft veel meer prijzen gewonnen als PSV,maar dat is ook wel de reden dat bijna iedereen voor Ajax is(en dus meersupporters in een stadion zou krijgen).Alhoewel er in de jaren’80 zo gemiddeld maar zo’n 12.000 kwamen ,dacht ik) .
Toen ik voor PSV werd(Jan van Beveren) won PSV niet zoveel prijzen,die kwamen pas echt na 1985 .
Zo duur is een seizoenkaart overigens niet. Losse kaartjes zijn gemiddeld veel duurder.Maar elke keer vanuit Belgie wordt het zoiezo moeilijk lijkt me.
Ik geen hekel aan Ajax verder hoor! Wel aan Fey…
Ik hoop op een gelijkspel zometeen tegen Valencia.
Ze moeten volgende week wel aan de bak inplaats van een oefenwedstrijdje zo vlak voor PSV-Ajax. Ze mogen van mij nog wel een tijdje meedoen in de Ch league goed voor de punten , en misschien verspelen ze nog wat puntjes in de NL competitie,al ben ik bang van niet(alleen NAC en PSV uit misschien nog.
Het gaat nog spannend worden!

de belgië-factor speelt natuurijk ook mee. ik heb zelf geen rijbewijs en hoewel mijn lief zeker mee zou willen iedere week [goed he? mijn schatje] is dat toch wat gecompliceerd. bovendien worden dat dan al twee seizoenkaarten. en behalve het feit dat ik geen werk heb heb ik ook geen uitkering of iets dergelijks, dus dan is zo’n seizoenkaart, zelfs de goedkoopste van 147 euro, een hoop poen ineens voor mij.
en meelopers zijn er altijd, ook bij psv. dat is altijd zo.
over de hekel aan andere clubs: ik vind het bijna vervelend om het te moeten zeggen omdat ik jou een aardige gast vind, maar ik heb dus een enorme hekel aan psv. vooral als ze het goed doen, heheh. net zo’n grote hekel als aan onze rotterdamse vrienden. maar in feite kan geen van tweeën mij iets schelen, of ze nou de enige overgebleven nederlandse ploeg in europese competities zijn of niet, dat doet me niks [deze discussie heeft op deze site heel lang geleden al eens plaatsgevonden, met tripleee erbij, maar dit terzijde]. ajax is natuurlijk de enige die telt!
eerlijk gezegd verwacht ik niet dat psv de titel nog uit handen gaat geven. als ze wedstrijden blijven winnen op de manier zoals dat de afgelopen weken is gegaan zullen ze geen punten meer morsen.
maar ik blijf het vurig hopen natuurlijk.

Ik moet eerlijk zeggen,dat ik nooit naar wedstrijden van Fey. kijk(alleen psv-fey en fey -psv dan natuurlijk,en ook bijna nooit naar wedstrijden van Ajax.
Omdat PSV bijna altijd op zaterdag speelt is het dus hoogst zelden dat ik studio sport zie op zondag. Daarom is het ook extra mooi als psv bovenaan staat. Anders moet ik om op tijd psv te zien toch van armoe gedeeltes van Ajax of (hoogst zeldzaam ) als ze bovenaan staan fey zien.

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen grote voetbalfan. Ik ben sowieso niet zo van de teamsporten.
Maar Ajax is dan wel het team waar ik dan nog weleens een wedstrijd van kijk. Niet zo vreemd als je geboren bent in Zaandam en opgroeit in Den Helder. Dan ben je fan van of AZ of van Ajax. AZ speelde toen Eerste Divisie en was dus nooit op Studio Sport. Bovendien is dat het team voor de West-Friese kermisboeren en daar wil je niet bij horen. Ajax heeft tenminste kosmopolitische grandeur.
Dat is dan ook meteen wat me tegenstaat aan PSV, het enige team (ok, met Manchester United) waar ik aktief een hekel aan heb. Een club uit een suffe provinciale industriestad die alleen succes had wegens de financiële ondersteuning van het lokale grootkapitaal. Dat was in de tijd dat PSV alle goede spelers wegkocht van Ajax en Feyenoord.

U eerste regel zegt genoeg;-) En “alle” noem ze eens op.
Iets anders in mijn voetbalkwisje deden 41 deelnemers mee tot nu toe.(zie url).
De eerste drie (tot nu toe) zijn allemaal Psv supporters,waar blijven de Ajax supporters?;-)

Kieft, Vanenburg, Koeman en Lerby kwamen van Ajax. Gullit van Feyenoord. Het hele schoolplein kreeg er socialistische neigingen van en dat wil wat zeggen, want het waren allemaal kinderen van marinemensen.
En dan ook nog de EC I winnen met strafschoppen.

“Dat PSV alle goede spelers wegkocht en socialistische neigingen”. Wat een onzin, Ajax met zijn aandelen en zwart geld en steun van de gemeente is een club die zeker met alleen maar amateurs grote prijzen won? ALLE grote clubs kopen veel spelers aan ,geen topclub uitgesloten. Vierde klasse knvb en lager dat is socialisme,daar wordt niet betaald.
Dat is papagaaiengedrag ,meelullen wat ooit een imbeciele journalist in een foute krant beweerde(PSV /grootkapitaal/Philips zulk soort onzin gelul.
‘De Arena’ dat is nou een mooi voorbeeld van hoe het geld het voetbal aan het vermoorden is.

Maar toen, in mijn voetbalvormende fase zeg maar, kocht PSV alle spelers van Ajax op en hadden ze duidelijk meer geld dan alle andere clubs.
En iedereen heeft een hekel aan De Arena, Ajax-fans nog het meest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.