Categories
txt

levensvraag #2

waarom krijgt een lul van een vent de gelegenheid zijn megalomanie ten enen male te etaleren op de website waar ik vrijwel dagelijks met hart en ziel aan meewerk? ik voel me besmeurd.

20 replies on “levensvraag #2”

Ik zou willen zeggen ZOals tegenwoordig OVERAL IN NEERLAND op het schoolplein klinkt:
LààT MààR!

toen ik nog in amsterdam woonde en frequent paradisobezoeker was joeg hij me vaak al weg met zijn kutmuziek [noodlanding etc.] na concerten, hij heeft me onlangs weer weggejaagd van het subsforum [niet dat ik daar zo ontzettend actief op was, maar ik las het wel] met zijn gezeik, en nu heeft hij ook al een [als het aan mij ligt eenmalige] column geschreven op kindamuzik. dood moet-‘ie.

Waarschijnlijk stuurt Jezus je steeds deze boodschapper ten teken dat je weer iets anders moet gaan doen?

die parodie was wel grappig, maar arnold’s eigen stukken laten toch veel en veel beter zien dat hij een zielige gefrustreerde malloot met een ziekelijke fascinatie voor arnold scheepmaker is.

Wat een fantastische lul is hij! Ik ben zeker niet de grootste muziekkenner, maar ik heb echt *nog nooit* van hem gehoord, en voor zo’n naamsbekendheid heeft hij een aardig omgekeerd evenredig ego. Ik hoop maar gewoon dat hij er niets van meent, en als enige doel heeft om tegen stoelpoten aan te schoppen. Als hij ook maar iets meent van zijn verhaal, dan is het inderdaad een minder plezant figuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.