Categories
txt

klik voor de goede zaak

>forwarded:
Vorige week werd in Kyoto het 3e World Water Forum gehouden. Tegen de achtergrond van deze Wereld Conferentie tijdens het Internationale Jaar van het Water en de Wereld Water Dag van de Verenigde Naties op 22 maart a.s. heeft de Europese kunststofindustrie een nieuwe website geopend.
Door een bezoek aan http://www.aquaplastics.org en een click wordt 10 eurocent gestort in een fonds waarmee Water Aid mensen in Afrika wil voorzien van schoon water en sanitaire voorzieningen. Je kunt iedere dag een keer clicken. We hebben 1.5 miljoen clicken nodig dus: sent a message to a friend.
Met vriendelijke groet
Harry J. Lucas
(Directeur VvKL)
De Vereniging van Kunststofleveranciers (VvKL) is de brancheorganisatie van bedrijven die in Nederland kunststofgrondstoffen en -hulpstoffen leveren. De VvKL heeft nauwe banden met de Europese brancheorganisatie voor kunststofleveranciers, de Association of Plastics Manufacturers in Europe, en fungeert als nationale woordvoerder en gesprekspartner. In Nederland zijn de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) en de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie (NRK) belangrijke partners voor de VvKL.