Categories
txt

DE Jungle Association of Autonomous Astronauts
TEGEN DE REST VAN DE WERELD & DAN VOORAL HET RUIMTEVARENDE DEEL DAARVAN!!!

Terwijl het reguliere gezelschap van onwelriekende krakers & bezorgde wereldwinkelmedewerkers dat zaterdag 15 februari de straat op gaat om te protesteren tegen de naderende invasie van de VS op Irak voor het gemak even vergeet dat Saddam Hussein een smerige massamoordenaar is die zijn wenkbrauwen bijverft, kent de Jungle Association of Autonomous Astronauts haar positie: tegen Hussein, tegen Bush, tegen Putin (trek eerst je leger maar terug uit Tsjetsjenië voordat je je bemoeit met Irak huichelachtige rat), tegen elke oorlog & tegen elke vorm van militarisering van de ruimte.

WE HEBBEN NIETS TE VERLIEZEN DAN ONZE ZWAARTEKRACHT!!!

Terwijl Hussein nog wat testen met gifgas uitvoert & aan zijn atoombommen werkt, Bush bezig is met de plannen voor een ruimteschild & het in een omloop brengen van militaire satellieten zit ook de Jungle Association of Autonomous Astronauts niet stil. Nadat we overtuigend hadden aangetoond dat de onafhankelijke ruimtevaart een haalbaar doel is, wisten we dat niets ons meer kan tegenhouden.

SAY IT LOUD
SAY IT PROUD
I’M AN AUTONOMOUS ASTRONAUT!!!!

De Jungle Association of Autonomous Astronauts zal als autonoom astronaut blok deelnemen aan de demonstratie van de 15e (13.00 uur DAM, Amsterdam), niet om met de wolven mee te huilen, maar de hele zaak in het perspectief van de oneindigheid te plaatsen. Honderden astronauten zullen deelnemen & ook jij bent uitgenodigd.

SPACE TRAVEL FOR ALL!!!

Het probleem met de wereld van vandaag is dat niemand meer weet wie Giordano Bruno was.

DON’T BE FOOLED BY THE ROCKETS THAT WE’VE GOT, WE ARE
STILL THE JUNGLE AAA FROM THE BLOCK!!!

www.socialfiction.org/jungleaaa

One reply on “

toevallig weet ik godverdomme heel goed wie Girdano Bruno was zielig stelletje neo-quasies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.