Categories
txt

godverdegod

De eerstvolgende wedstrijd is uit tegen AZ. Deze wedstrijd wordt op zondag 27 april om 13:00 uur gespeeld.

5 replies on “godverdegod”

Een beetje dubbel gevoel: vervelend dat ze zijn uitgeschakeld, maar de CL winnen met een reeks bloedeloze gelijke spelen was ook niet alles geweest. Dan zou er toch een beetje een Borussia Dortmund/PSV luchtje aan Ajax zijn gaan kleven.
En kan er nou echt niks worden gedaan aan Zlatan? Ik vind het echt helemaal niks.

hmmjah, gisteren zou het gelijke spel niet bloedeloos geweest zijn, maar ik zie je punt en onderschrijf het. en zlatan, tja, ik ben er niet kapot van. van damme liep ook te kloten bij dat eerste doelpunt, die sukkel frank snoeks/snoecks/snoeckx gaf o’brien de schuld maar volgens mij viel van damme meer te verwijten. en passanen was ook onder de maat. het is toch de routine die ze missen hoor bij ajax, de gewiekstheid van de echt grote ploegen. ik verwacht grootsheid volgend jaar. het is nu zaak tweede te worden in de competitie. maar gottegot wat baalde ik.

heb zelfs gesupporterd voor A, wat niet evident was hier 🙂
want 3 italiaanse teams die overblijven is troppo…

“…Ik verwacht grootsheid volgend jaar…”
Mooie profetische woorden! Ik – een van de duizenden eenvoudige ajax-succes-fans – ik voel het ook: Ajax zal weerom triomferen en Europa winnen. Let op!

…En het “Pasanen, woo-hoo” klonk nog lang na in San Siro.
Hoe ironisch dat de eerste genietbare wedstrijd van de Ajax-kleuters meteen de laatste was. Volgend jaar de UEFAcup dan maar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.