Categories
txt

alsof er zoiets bestaat

bij de veep kunnen we weer kiezen uit 150 liederen om de song van het jaar 2003 te kiezen. geen compost-singles, geen sonar kollektiv-singles, geen amp fiddler… maar goed.
dit zijn de mijne:
OutKast • GhettoMusick
Queens Of The Stone Age • Go With The Flow
The Roots featuring Cody ChesnuTT • The Seed 2.0
speaking of amp fiddler, donderdag getuige geweest van het concert van het jaar, dat plaats vond in de kreun te bissegem [bij kortrijk]. ik hoop dat mijn advies aan het eind van mijn recensie op tijd is geweest en dat de nieuwsgierige muziekfans in rotten van drie opgesteld stonden van de deur van paradiso tot aan de abn/amro gisteravond, want als je dat gemist hebt dan heb je wat gemist. een paar foto’s hiero. inmiddels op slinkse wijze een promo in handen gekregen van zijn te verschijnen album, dat wordt één van de platen van 2004, dat weet ik nu al.
een andere fantastische plaat die al wel uit is: amy winehouse – frank. uit in engeland, elders bij mijn weten nog niet. een kruising van erykah badu en cody chesnutt met twee thee, need i say more?
verder ben ik voor de vierde keer oom geworden. mijn broeder david lapof en zijn betere helft bainggia hebben een wolkje genaamd violeta op deez’ aard geplaatst. woe!