Categories
txt

2003

de slechte dingen
* Antwerpen
* te weinig werkopdrachten
* [schoon]oma overleden terwijl ik in Spanje was
* schoonzus getroffen door vier of vijf verschillende zware ziektes tegelijk
* wisselende stemmingen in hevigheid toegenomen, hoewel in aantal afgenomen
* het is opnieuw niet gelukt mijzelf een schop onder de reet te geven en mijn leven in te richten als een normaal, volwassen persoon
de goede dingen
* Antwerpen
* enkele werkopdrachten
* warme zomer
* veel goede muziek
* twee bezoeken aan Spanje
* mijn schatje houdt nog immer van me
Zoals elk jaar neig ik naar “Annus horribilis” als oordeel, maar dat ligt deels aan mijn zwartgallige persoonlijkheid. Als ik het zo eens overzie en afweeg, was het een egaal jaar.
Ik haat egaal.
Annus horribilis dus alsnog 😉
Verder vind ik nog altijd dat de wereld beter af zou zijn zonder religies, kapitalisme en mensen in het algemeen. Maar goed.
Goede voornemens heb ik niet, want zoals regels, principes en beloftes zijn die er enkel om gebroken te worden. dus laten we dat maar niet doen. Doorgaan met ademen en rek- en strekoefeningen blijven doen voor die autokontschop. Eens zal het lukken.
Ik wens u geloof, hopen liefde voor 2004 en daarna. Wees voorzichtig met de poedersuiker vanavond.

10 replies on “2003”

2004 is begonnen, nog wat kaal zo zonder feestverpakking. Geef het invulling zoals het je goeddunkt, en hopelijk steken omgevingsfactoren geen stokken in wielen. Ik wens je een goede gezondheid, liefde, vriendschap, inspiratie om te bloggen, goede muziek, en dromen om slechtere momenten door te komen.

2004 wordt beter dan 2003. en een wereld zonder religie, kapitalisme, mensen in het algemeen en Real Madrid? daar doe ik ‘t voor! tot morgen luba!

dat van die poedersuiker had je wel wat vroeger mogen zeggen. maar alla: mezelf een ietsje beter jaar gewenst, de rest een veel beter jaar. dank u en aub.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.