Categories
txt

zever

jongelui, houd eens op met dat gezever over dat achterlijke songfestival. sergio is laag geëindigd en belgië schreeuwt moord en brand. israël eindigt laag en ziet haar vermoeden van europees anti-semitisme nog maar eens bevestigd.
het is godverdomme het eurovisie songfestival. een avond waarop schaamteloos kazige muziek een internationaal podium krijgt. meer niet. en natuurlijk geven buurlanden elkaar veel punten, of juist niet. is dit nieuws? dat is toch al jaren zo? waar gaat het over?
laten we ons liever druk maken over de dingen die echt belangrijk zijn. zoals de vraag wie de wereldbeker gaat winnen.
[voor het eerste linkje dien je je te registreren. het is gratis en ze spammen niet. de keus is aan u.]

5 replies on “zever”

Voor m’n comments: zie o a Dominiek.be.Sergio is een door levensv-breed leren opgegroeid fenomeen, dat allerminst zo dom is als hij zich voortdoet. Eens benieuwd hoe die verder uitgroeit.
Voet bal? ‘k Ken er de spelregels niet van.Offsde heeft iets te maken met het tegengaan van spelbederf, da’ echt alles wat ik weet.
Alle vooruit een echte anecdote.Ooit heb ik eens 2/3 matchen bekeken.DE BE .nat . ploeg in Mexico (’85?).Nog de periode Brenznev, hoogstens al Andropov in de USSR. ‘k Was toen internationaal secretaris van de SP.De ambass. van de USSR ( een oude,dikke ronde) had gevraagd me te spreken over nieuwe USSR wapenbeheersingsvoorstellen . O.K., afspraak vastgelegd.Het toeval wil dat die afspraak net de dag na de match (‘k bekijk dat, dus) BE.-USSR was vastgelegd.By the way BE.(met o a JM Pfaff) had gewonnen.
Komt “onzen” dikkerd daar pontificaal binnen in mijn bureautje.’k Zeg : ” Zie je wel, als we aan beide zijden gelijke wapens hebben, dan winnen wij”. Die kon daar niet om lachen.Zijn assistent ,de KGB man, die de echte macht had des te meer.

goed verhaal! die kgb man, was dat poetin toevallig toch niet? ;-))
aan de andere kant zal je opmerking de russen niet hebben doen besluiten het wapenarsenaal te verminderen. dus misschien ben jij wel verantwoordelijk voor een onnodige verlenging van de koude oorlog. zoiets als een buitenspeldoelpunt in blessuretijd. bedankt, bernard.

De fameuze StuBru ligt dus plat op z’n gat, lees de kranten.Houtekiek gaat gezwind naar Radio 1.
Zie je, seize the opportunity.Maak je eigen ploeg en je neemt die boetiek losweg over. Ze betalen je daar ook nog voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.