Categories
txt

tsk tsk

“artiest van het millennium”?
be. la. chelijk.
update: raoul [in de comments] heeft gelijk! de telegraaf-link zegt het nu ook. wat een tragiek, fantastisch gewoon :-)))

3 replies on “tsk tsk”

indeed tsk, tsk, voor MTV tellen enkel de laatste 50 jaar als millenium, heeft Jacko een meerderheidsparticipatie in de MTV-groep mischien? Als ik het goed voor heb was zijn laatste disk een flop(py). F*ck*n’ Amerikanen denken dat ze ff kunnen bepalen hoe groot de wereld is, en hoelang die al draait. Titel van het artikel had evengoed kunnen zijn: MTV fucks Michael in the ass, and he loves every minute of it cos’ it makes his bankaccount grow to astronomical dimensions. Straks moeten we hem nog aan’t kruis nagelen, dan hebben de Yanks eindelijk hun eigen verlosser. (‘Heilige Wacko, bid voor ons’, en ‘Laat de kinderen tot Hem komen…’)
🙂

het zal wel een goedmakertje zijn van de muziekindustrie. omdat zijn laatste plaat niet zo best verkocht heeft, gaf hij de schuld aan de platenmij. “racisme!” rieptie, in plaats van zijn werk nog eens terug te luisteren. maar blijkbaar heeft het gewerkt: men voelt zich schuldig, en omdat ze hem zelf tot “king of pop” hebben uitgeroepen willen ze hem gunstig stemmen. “dan maar een belachelijke en totaal nietszeggende titel”, moeten ze gedacht hebben.
euh….
onze amerikaanse vrienden gaan vrees ik wél bepalen hoe lang de wereld nog draait.
maar dit terzijde.

dus niet
(vlgs late NOS journaal van 30-08-02)
hahahahhahaha
(vergeef me mijn leedvermaak)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.