Categories
txt

truch

dit heeft geen zin zo. om mezelf te dwingen minder tijd aan de computer te besteden en meer aan het vinden van werk, besloot ik twee weken geleden tijdelijk te stoppen met bloggeren. in die twee weken heb ik net zo veel naar werk gezocht als voorheen, en maar iets minder tijd aan de computer/op het interweb doorgebracht. dus ik begin maar weer. ook al omdat ik het miste.

een overzichtje:

ik heb wat dingetjes geschreven.

ik ben begonnen met me te verdiepen in php en mysql. een klein begin maar toch.

ik heb “the corrections” gelezen van jonathan franzen. mooi boek, hoewel ik moeite had met het mij identificeren, of zelfs sympathie voelen voor de hoofdpersonen. een beetje in de stijl van michael cunningham, om u een idee te geven mocht u die kennen.

ik heb een hoop plaatjes gedownload en de meesten na een aantal malen beluisteren weer gedelete wegens te licht bevonden. de soundtrack van “blade 2” bijvoorbeeld, een album in de stijl van “judgment night” en “spawn”, dwz. een veertiental samenwerkingen tussen artiesten uit verschillende genres [in dit geval hiphop en techno, grof gezegd]. was het bij “judgment night” nog te pruimen, die van “blade 2” is slèèèèèècht! alleen de track van mos def met massive attack kan me nog enigszins bekoren. zelfs de nummers van één van mijn grootste helden roni size [één met cypress hill en één met ene volume 10] vind ik niks. en dat wil wat zeggen. een ander voorbeeld: “everybody hertz”, het remixalbum van air [jawel, een hoop remixen van het “10.000 hz legend” album]. volkomen overbodig. een grappige titel, dat dan weer wel.

mijn platenverzameling is zo’n 150 stuks vinyl lichter. geldnood, maar ook opruiming, want het was voor 99% rotzooi. remixen van ricky martin en jennifer lopez, van dattum.

ik heb nog steeds geen pintje gedronken met joeri.

ik ben naar een weblogmeeting geweest in breda, waar ik me uitstekend vermaakt heb, al zou ik graag wat meer mensen gesproken hebben, maar goed.

ik heb een aantal links toegevoegd links: linkdump en mr. lunk.

ik leef mee met mijn gewaardeerde ex-collegae bij vitaminic.co.uk die ook getroffen zijn door de malaise.

ik heb gehoord dat polskaya‘s weblog niet meer is, zij het tijdelijk [dat hoop ik toch]. voorlopig is hij bij kwaadbloed te lezen.

ik heb er een sollicitatiegesprek op zitten, bij een bedrijf waar ik vandaag, morgen of begin komende week meer van zal horen. ik heb hoop.

voor de rest:

WOE! ik ben weer terug!

er klinkt weer wat hiero: dj shadow – private press

5 replies on “truch”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.