Categories
txt

tja

hier was ik al bang voor 🙁

11 replies on “tja”

Inderdaad jammer. Helaas niet het nivo van afgelopen dinsdag. Teveel balverlies op het middenveld. De competitie is nog niet gedaan. psv vierde de overwinning alsof ze de CL hadden gewonnen. Dat zegt genoeg over psv.
Ajax klaart de klus gewoon in E’hoven.

PSV is nu eenmaal een slag beter dan Roma en Rosenborg en zo.
Precies zoals Ajax vorig jaar profiteerde van het langdurig verblijf van PSV en Feyenoord in de Europese bekertoernooien (terwijl Ajax zichzelf handig had laten uitschakelen door Kopenhagen oid), zo zal Ajax nu achter deze twee clubs die zich volledig kunnen richten op het landskampioenschap aan moeten hobbelen. 3e plaats, geen CL volgand jaar, jammer nou zeg.

heh heh…
PSV had dit jaar wel wat zwaardere tegenstanders in de CL dan Ajax, dat valt toch niet te ontkennen. En van het huidige Roma had Excelsior ook wel gewonnen; dat Ajax niet een beetje aan het doelsaldo heeft gewerkt afg. dinsdag is een gemiste kans.
Laat ik het zo zeggen dan: het PSV van gisteren was een stuk beter dan het Roma van afg week (en het Rosenborg van de eerste ronde waar ook ‘slechts’ tegen gelijkgespeeld werd). De prestaties die Ajax leverde tegen Lyon en Valencia waren uiteraard groots.

je hebt gelijk, psv was zo te zien [slechts de samenvatting maar ik neem aan dat die representatief was] beter dan roma vorige week. en arsenal en valencia gaan naar de volgende ronde. maar ook dit seizoen wordt ajax weer gewoon kampioen, psv 2e en feyenoord 4e of 5e. en we winnen de beker en dan mogen alle zuurbeckjes weer zeuren over mickey mouse competities en lucky ajax en scheidsrechters en schwalbes.

Toch denk ik dat psv kampioen wordt. Omdat ajax heel veel wedstrijden achter elkaar gaat krijgen straks en de ploeg (net als psv) nogal blessuregevoelig is gaat dat meestal punten kosten. Als feyenoord maar geen kampioen wordt,dat is het belangrijkste.
Zes febr is het ajax-fey in de arena. Psv heeft in het begin van 2003 niet zo’n zwaar progamma rbc thuis,rkc uit,zwolle en nac thuis,heerenveen uit,nec thuis dacht ik.
De beker en jc schaal zijn al jaren niet meer serieus te nemen. Fey loot nu gewoon alles thuis achter elkaar en mag gewoon als ze de finale halen (al jaaaaren ) gewoon thuis spelen net als ajax voor de jc schaal. Heeft u weleens een seizoenkaart gehad bij ajax Luba?
Vanaf 1983 tot halverwege de jaren ’90 ging ik bijna ieder jaar naar Ajax-PSV. Vooral in 1984 en 1985 waren dat geweldige wedstrijden,omdat beide ploegen meestal aanvallend spelen is het bijna altijd een leuke wedstrijd Ik heb vanaf 1984 een seizoenkaart bij PSV. Jan van Beveren was mijn grote jeugdidool. Met “de Beef” was Nederland wereldkampioen geweest in 1974 en maybe in 1978.
Lava is een man met verstand van voetbal ! In Nederland is het zeldzaam als je niet voor Ajax of fey bent. Voor Ajax kan ik nog begrijpen,maar fey,nee.

“Precies zoals Ajax vorig jaar profiteerde van het langdurig verblijf van PSV en Feyenoord in de Europese bekertoernooien”
Hahaha langdurig verblijf van PSV in de Europese bekertoernooien. Wat een giller! Al 12 jaar lang steeds na de eerste ronde eruit.

he pacemaker in de europacup 3(uefacup)die niet veel voorsteld geef ik eerlijk toe, werd de kwartfinale bereikt.
Maar als je de finale niet wint(Valencia 2x ch l) dan heb je ook niks en is de titel meestal vergeven aan een ploeg die er al gauw uitlag in de europacup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.