Categories
txt

spoelen

ik heb vandaag iets gedaan wat ik zelden doe: een cd weggooien. “just a little more love” van david guetta is werkelijk het allerergste dat dit jaar mijn cd-speler heeft bevuild. dat dacht ik al bij de eerste beluistering, en ik denk het nog meer na de tweede. ik dacht “het kan toch niet zó slecht zijn?”
maar dat is het wel. in room 101 ermee!

7 replies on “spoelen”

Nou Dave,
Douwe komt er net achter dat hij binnenkort fijntjes naar een feest gaat waar ook David Guetta draait, hij verheugt zich er nu al op.
Groetjes.

Heerlijk niet, cd’s weggooien? Echt zalig. Maar nog bevredigender is het om slechte boeken weg te gooien. Of er eerst mee te gaan gooien, of ze doormidden te scheuren. Echt, een ongekende sensatie. Glad to be of service, by the way (en er komt nóg een pakketje met kutplaten jou kant op, is het niet geweldig?)

Kende de hele man niet, maar CD’s weggooien ? Dat maakt nieuwsgierig. Even geKazaat; ritsje namen, de één nog treuriger dan de ander. Durf ik het aan ? Ja, downen die handel: ‘Love don’t let me go’.
Mijn god, wat een bak pokkeherrie. Precies 1 minuut geluisterd en weggegooid uiteraard.
Hoe je er van af komt weet je inmiddels. Vraag blijft nu, hoe kom je in vredesnaam aan zulke meuk ?

stoet: zie guuz’ commentaar.
en voor het archief: ik ben guuz dankbaar voor de pakketjes cd’s die hij me stuurt, laat dat duidelijk zijn, buitenwereld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.