Categories
txt

speling

wat mij zo opvalt bij het lezen van al die fortuynspam [zojuist op teevee ook wat hatemails gezien bij o.a. die arme drommels van nederland bekent kleur], is dat al die spammers zulke enorme spelfouten maken. ongelofelijk.

4 replies on “speling”

‘t Is niet moeilijk, vooral omdat het zo gemakkelijk is,zei onze Kamiel (Spiessens).De NL hebben nooit om hun taal moeten vechten, dat was door God gegeven. Niet zo, decennialang in VL.Dat moest veroverd worden, nu bestaat dat soort strijd niet meer,eerder wel.Dus: wij, VL, winnen meer dan 1/2 van de Tien Vor Taal “wedsrtijden”. Vaneigens.We hebben decennialang onze borst met koud water moeten wassen.

eerlijk gezegd zie ik het overal op het net, bij zowel vlaamse als nederlandse sites.
alleen ik vind het extra leuk als het gaat om mensen die zo hard roepen dat ze er zo trots op zijn nederlander te zijn. van die goede vaderlanders die hun eigen taal niet behoorlijk beheersen.

Niet waar, Vlaanderen wint lang niet de helft van 10 voor taal. Ik kijk bijna iedere week. Wel won K3 hun wedstrijd, dat had ik van tevoren niet gedacht… 🙂

K3 is typisch Vlaams.Ze zijn ,op hun manier geniaal.Ze presenteren zich als dommekes, geen pretentie.Neem ze mee naar huis en je komt daar toe met Drie Slimme Mensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.