Categories
txt

spam!

ik kreeg vandaag een meeltje van iemand die zich ‘marjon’ noemt en mij oproept naar de begrafenis van pim te gaan om hem te herdenken als een man die het voor ONS opnam.
ik heb een vriendelijk doch dringend verzoek teruggestuurd om mij dat soort oproepen vooral niet meer te sturen. dat hij vermoord is is verschrikkelijk, maar het is niet het einde van de democratie, de dood van nederland, de doodsteek voor de vrije meningsuiting, en pim fortuyn was ook niet god de vader zelve. en voor MIJ nam hij het niet op. pim fortuyn nam het vooral voor zichzelf op, maar wist dat op intelligente wijze te verpakken in aan gevoelens die niet de mijne zijn appellerende woorden.
ik vond hem aan de ene kant een frisse wind in de politiek, maar ben er aan de andere kant van overtuigd dat ook hij uiteindelijk zou zijn gaan behoren tot de kliek die hij zo zei te bestrijden. zo zijn mensen nu eenmaal. macht corrumpeert enzo.
maar goed, dit terzijde.
ik heb die ‘marjon’ dus een mail teruggestuurd, maar hij bouncede. vandaar dat ik u, ‘marjon’, vanaf deze pagina vraag mij niet te spammen met uw onzin.

4 replies on “spam!”

Goh, die Marjon heeft het druk gehad vandaag…
Moet ik mijn mailadres maar niet in elk reactieveld plaatsen, denk ik…:-(

Hoi allen,
Pff schrik hiervan, snap niet dat iemand al zo snel verbanden weet te leggen over dit soort serieuze zaken. IN mijn ogen komt het over alsof dit iemand is die gewoon nog meer onrust wil zaaien, of een boos persoon die gewoon iets negatiefs heeft meegemaakt met de personen die die noemt in dit mailtje. Ik kreeg dit mailtje dus in mijn mailbox en zocht jullie website dus eventjes op om hierop te reageren.
Groetjes Cassie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.