Categories
txt

school

ik kreeg laatst van michelle een meeltje over een site, schoolbank.nl, waar je oude klasgenoten kunt zoeken. ik heb me ingeschreven. ik wil eigenlijk wel eens weten wat er met bepaalde klasgenootjes van de basisschool is gebeurd. een paar maanden geleden kreeg ik een meel van één van hen, erik klijs, die heb ik teruggemeeld en nooit meer wat van gehoord. had deze site ontdekt bij toeval.
aan de andere kant, misschien word ik in de nabije toekomst wel opgeschrikt door meels van mensen die ik liever niet meer terugzie en/of -hoor.
hmmm. misschien moet ik er bij zetten wie mij niet mag contacteren.

3 replies on “school”

Bleh! Vond het een vreselijke tijd, hoop die gasten echt NOOIT meer te ontmoeten. Je krijgt vaak ook van die oog-uitsteek gesprekken, want ze hebben altijd een grotere auto, een betere baan, die aandelen die het wel goed zijn blijven doen, een groter huis, met zwembad, etc, etc. BLEH, 3 werf BLEH!

‘k Sta ook al een paar maanden ingeschreven en heb nog geen mailtjes gekregen. Ik denk dat dat komt omdat mijn succesvolle levensverhaal veel oud-klasgenootjes afschrikt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.