Categories
txt

pvdt

…en als je niet op de gevestigde orde wil stemmen, maar ook niet op die narcistische windvaan, kun je altijd nog een kruisje zetten bij lijst 10.
ik zag er een fantastisch reclamespotje voor in de zendtijd voor politieke partijen vorige week, en ik geloof dat opa spijkerman het ook nog heeft laten zien in zijn programma afgelopen zaterdag. check morgenmiddag de nieuwe uitzending, kejje lache.

5 replies on “pvdt”

lache ja, als het niet zo diep- en dieptriest was. Deze onwaarschijnlijke malloot, ‘bekend’ van TROS-laat-je-in-het-water-donderen-kejje-lache programma’s, en emily/maxima-is-geil-en-dus-het-koningshuis-ook-kejje-lache-acties, met een smak geld teveel (waarvandaan?), het zou verboden moeten worden! DAN zou ik pas kunnen lachen.

nou ja ik denk niet je bang hoeft te zijn dat deze clown ook maar in de kamer komt.
maar goed, pim wordt premier zegt de volko vandaag, dus of dat zo’n leuk perspectief is.
ja leuk als in: laat nederland-zich-in-het-water-donderen-kejje-lache.
hmmm… misschien toch niet zo’n gek idee dan, om op lijst 10 te stemmen. het uiteindelijke resultaat is hetzelfde, alleen de te bewandelen weg is anders.

Daar heb je een punt. Al heb ik al vaker gezegd: dwing Het Fenomeen tot regeren, da’s de snelste manier om van hem af te komen.
Premier Pim is binnen 3 maanden weg, Oppositieleider Pim is over 4 jaar 50 zetels waard….:-(
Vooruit: Hup Lijst 10!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.