Categories
txt

paparazzo

ik heb nu een paar weken liggen kijken ‘s nachts naar paparazzo, een programma van vt4. ik geloof dat het motto in den beginne iets als “kritisch, ironisch, humoristisch” luidde. wat dan ook nog tijdens iedere uitzending meerdere malen gezegd werd door presentator david steegen. dat ze zo ironisch waren, en sarcastisch, en kritisch. gelukkig hebben ze ingezien dat hun versie van humor nauwelijks de naam mag dragen, laat staan dat ze ironisch dan wel sarcastisch is.
het programma bestaat eruit dat steegen samen met twee panelleden “opmerkelijke” gebeurtenissen en/of nieuwsberichten behandelen, daar dan wat zeer flauwe opmerkingen over maken en het geheel larderen met een paar oubollige moppen. de panelleden worden verondersteld gevat te reageren op de berichten, maar het lukt ze niet. het is flauw op het tenenkrommende af, en bovendien zijn bepaalde berichten deuren die reeds wagenwijd open staan. of ze zijn heel oud, zoals het geluidsfragment van een zeer vals zingende en stiekem door een geluidstechnicus opgenomen enrique iglesias. <stoef-mode>die heb ik al eens gelogd toen ik nog bij vitaminic werkte, een jaar of anderhalf geleden</stoef-mode>, en velen met mij [op hun eigen stekkies dan].
toch vind ik die steegen wel sympathiek. hij doet me aan mijn vriend russel porter denken. ik heb het idee dat hij veel beter kan, en dat hij af en toe zelf ook zijn tenen kromt bij de flauwiteiten van zijn panelleden. vooral die ene, ik weet niet hoe hij heet, maar hij is co-schrijver van de serie chris & co, man man wat is die flauw zeg. ik heb chris & co nooit gezien, maar ik hoop dat hij niet de enige is die de afleveringen schrijft. zal wel niet, anders zouden ze hem geen co-schrijver noemen, natuurlijk.
maar goed. david steegen, kom aan jongen, kom eens met wat beters. je kunt het. of flikker die gasten eruit en zet er een paar echte leukerds neer. urbanus ofzo.