Categories
txt

onze pim

moet ik hier nog wat zeggen over pimmetje? ik heb mijn zegje gedaan bij tonie gisteren. jammer dat het zo heeft moeten gaan. aanvankelijk dacht ik dat die kale flikker [hee, discrimineren mag, hij heeft het zelf gezegd] een aanwinst was; eindelijk iemand met charisma die het gezapige zootje in den haag onder vuur nam, de beestjes bij de naam noemend. maar alras bleek het om een man te gaan die zich blijkbaar tot doel heeft gesteld toe te treden tot het edele gilde der bekende nederlanders, by any means necessary. een narcist pur sang die als het moet dan maar taal uit slaat waarvan erkende nazi’s als filip dewinter orgasmes krijgen. jammer dat de punten waarop hij gewoon gelijk heeft door zijn eigen ijdelheid uit beeld raken. vanaf nu zal hij als een paria gezien worden [terecht] en zal hij niet meer serieus genomen worden.
denk ik.
en in den haag haalt men opgelucht adem en gaat men over tot de orde van de dag.

klinkt: teevee

4 replies on “onze pim”

Pimmetje is er één die ik niet graag naar Braschaat zou zien verhuizen, stel je voor…Neenee, die natte droom mogen we Filip de Winter niet gunnen.

de punten over de gevestigde politieke orde.uiteraard zal ook hij, als hij ooit ergens verkozen gaat worden, tot die gevestigde orde gaan behoren. en hetzelfde gedrag gaan vertonen. macht corrumpeert nu eenmaal. altijd en overal.

Ja maar het lijkt me toch typisch dat ‘t volk blijkbaar openstaat voor of behoefte heeft aan figuren die ergens voor staan. Of die in ieder durven te verwoorden dat wat in de hoofden en buiken (harten? nah..) van de mensen leeft. Maar zo is Hitler inderdaad indertijd ook aan de macht gekomen. De behoefte aan kracht en duidelijkheid leeft diep in de mensen lijkt me. Altijd. Maar dat zijn toch dingen die een mens voor zichzelf mag zien te creëren… Verder ben ik niet zo politiek bewust hoor.Gisteren zag ik een foto van Pim F. en ik vroeg me af waarom hij geen horentjes heeft. Die zouden hem ongetwijfeld heel goed staan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.