Categories
txt

oh dear

oh dear, oh dear.

ik wil jullie, mijn lezers, mijn excuses aanbieden.

het vorige postje was een slechts ten dele uitgevoerd grappig bedoeld ding.

het zit zo: zaterdag stond dus in het teken van een bruiloft van vrienden. ‘s ochtends huwelijksinzegening, ‘s avonds feessie met salsaband.

daar zag ik dus een beetje tegenop.

de salsaband bleek een columbiaans cumbiacombo te zijn, wat erg leuk was, maar het aanwezige publiek was, wel, laat ik zeggen wat moeilijk aan het dansen te krijgen.

uiteindelijk barstte men in een polonaise los. weten jullie wel hoe gênant een polonaise is bij een cumbiacombo? dat is heel gênant.

er zijn weinig dingen gênanter dan een polonaise bij een cumbiacombo. één van die dingen is vooraan lopen aan een polonaise bij een cumbiacombo.

en dat heb ik dus gedaan.

ik werd meegesleurd.

ik was melig.

ik wist niet wat ik deed.

dat wilde ik gisteren dus posten, in de comments van het dramatische postje.

maar voordat ik daar de kans toe had, kreeg ik bezoek van iemand die ik al heel lang niet gezien had, met haar nieuwe dochtertje. en ik ben de rest van de dag niet meer online geweest.

waarmee ik een aantal mensen licht ongerust heb gemaakt.

het spijt me.

ik zal het nooit meer doen.

wel lief, die meeltjes, trouwens. dat doet goed.

klinkt: the yeh-yehs – sorry babe

11 replies on “oh dear”

Ah gelukkig! Ik dacht al, hij was een virgin-till-marriage, maar heeft zich nu toch laten verleiden tot premaritale seks. Blij dat het slechts zoiets was. Ik had vrijdag een bruiloftsfeestje te Schijndel, maar dat was een collega van mijn vriendin, dus dan ga je niet voorop in de polonaise. Wel sprong ik het hoogst tijdens ‘Jump Around’.

het was overigens de laatste keer dat ik naar een trouwfeessie ben geweest.no more, i tell you. ik moet mezelf in bescherming nemen. ja, ook tegen mezelf.

Tja, zal voor mij moeilijk gaan. Morgen trouwt een collega, over twee weken mijn zusje. En in mijn vriendenkring is er pas één stel zo ver, terwijl ze er allemaal burgerlijk genoeg voor zijn om het nog ooit eens te doen. Dus.

ik geloof dat het in mijn vriendenkring allemaal wel zo’n beetje gebeurd is, of er voorlopig niet in zit.dus ik heb makkelijk praten 😉

Is het nu ik maar de laatste doet iedereen aan salsa?!? Behalve ik natuurlijk. Ik sla liever de rest gade terwijl ze zich belachelijk maakt. 😉

Fijn zo, Dave. BTW: The Yeh-Yeh’s! Toch niet die van “The 7 Kings of Rock ‘n Roll” (Bart Peeters, Marcel Vanthilt & Hugo Matthysen in vervlogen dagen)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.