Categories
txt

nondeju

ja, wat is dat voor gelul? zit ik me hier al de hele dag te verheugen op nederland – wit-rusland, wordt het verdomme door zo’n kolere-commercieel uitgezonden! sinds wanneer worden interlands om het echie niet meer uitgezonden door de publieken? die commerciëlen kan ik hier niet ontvangen! dedjuu!

8 replies on “nondeju”

Ja das balen he. Ik laat het wel weten hoeveel het is geworden. HAHAHAHAHAHA
MAZZEL

Aan de wedstrijden van het ned elftal is toch nooit geen reet aan ,ik heb niet gekeken.
De competitie wordt voor die onzin wedstrijden tegen ploegen als Legoland en Tika-tuka land(waar vaak nog geeneens van gewonnen wordt) zomaar even tweeenhalve week stopgezet .
Op livescore zag ik net dat het nu 3-0 staat voor NL.

3-0 gebleven, niet een al te boeiende wedstrijd. Gewoon zoals je het zou verwachten: Een zeer defeensief spelend Wit Rusland en een in het begin zeer slordig spelend nederlands elftal. Veel onnodig balverlies in het begin. Tot de ietwqat gelukstreffer van Davids (van Nistelrooy blokte het zicht voor de keeper, waardoor hij de bal van davids te laat zag) rond 35e minuut. Eerst voglende aanval weer een goal van kluivert, mooi ingekopte bal op een pass van links. Tweede helft weer meer van het zelfde, nederland mocht komen, maar wist er niet van te profiteren, tot het moment dat Belarus een beetje ruimte gaf achterin, waardoor Hasselbaink kon worden aangespeeld, die zijn directe verdediger uitschakelde en daarop de 3-0 aantekende. Hier na nog een rode kaart voor een Wit Rus (Robertschenko ofzo). Verder weinig spektakel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.