Categories
txt

lijflog

vol weekend achter de rug.
vrijdagavond de eerste avond van 10 days off bezocht; voor een kleine impressie zie hier. zaterdag vroeg opgestaan om de lul van ruebens te bekijken en met bart, natashia, pol en no.3 door antwerpen te struinen [niet noodzakelijkerwijs in die volgorde], en ‘s middags/’s avonds bij mijn broertje op bezoek voor zijn verjaardag. ‘s nachts mijn enorme mannenlijf laten wiebelen op de werkelijk fantastische muziek die op 10 days ten gehore werd gebracht, onderwijl vergeefs speurend naar bareuh! en sjimmie die zouden komen logeren. ik hoop dat het goed gekomen is voor ze :-/. zondag de hele dag geslapen om ‘s avonds weer richting gent te trekken voor drummen en bassen van die krustekop en zijn explosieve vrindje. waanzinnig was dat, maar ook verstikkend, die sfeer in de overvolle zaal. ik heb j-majik [die na krust draaide en in plaats van de oververmoeid thuisgebleven roni size] niet meer gehaald.
en nu met een nog immer zoemend hoofd rondlopend. ik ga of weer naar bed, of op mijn balkonnetje zitten denk ik. met een dik boek en een dekentje om mijn benen gewikkeld.

5 replies on “lijflog”

hey Dave, daarnet heb ik je al gesproken maar nog even voor de duidelijkheid. Met Sjimmie & Bareuh! is alles goed! Sleep je telefoonmaatschappij voor het gerecht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.