Categories
txt

krezip

vriendje guuz haalt me op de subjectivistensite de woorden uit de mond: krezip is een produkt geworden.
ik zie die clip af en toe langsfietsen en ik heb me er nu al een paar keer op betrapt dat ik me verbaasde over de ruigheid van de nieuwe britney.
wat is dat trouwens met al dat geprefabriceerde stoer doen? cristina aguilera probeert er ook al uit te zien alsof ze de haantje de voorste is bij de straatgevechten tussen jeugdbendes. en dat kaotic meisje, hoe heet ze ook weer?
ik moet hoognodig weer eens contact opnemen met mijn oogappeltje. even updaten kwa jeugd en mode enzo.

3 replies on “krezip”

Clitring Aguilera is waarschijnlijk echt zo slutty als ze er uit ziet in de clip met Redman, maar stel dat ze het niet is: dit soort pop wordt niet voor de credibility gemaakt, maar voor de lekker. En Dirrty is érg lekker.

ik heb de clip alleen nog maar rop het internet gezien, maar ik vind er niks aan. die gratenkut doet mijn bloed niet harder stromen, en ik vind het er sowieso veel te nep uitzien allemaal. om over het liedje nog maar niet te spreken. dan vind ik de producers van britney een betere job doen.

Chezzie. Wil je eens iets horen wat verre van gefabriceerd is… Wat echt is, tekstueel staat als een huis en roelt met een grote R?
Check dan ff de mp3 op mijn site (nummer is super!)
Daar kan Krezip een puntje aan zuigen zeg ik dan. VInkwel
lateralus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.