Categories
txt

fisserman

vandaag is het fissermandag daaro bij tripleee. ter gelegenheid van zijn vijftigste column die vandaag uit is. waarin hij wederom de spijker op zijne kop slaat. ik ben niet ziek, maar ik verveel me te pletter, dus ik besteed ook een deel van de dag zappend. niet lang overigens want gottegot wat een hoop rotzooi. ik kwam bij jim tv ook de video tegen van dat meisje shakira. ik zie heur naam vaak opduiken in dezelfde zin met die van britney. dat vind ik toch enigszins onterecht. behalve het feit dat ze mooier is, zingt britney toch duidelijk betere liedjes. die shakira, dat is verschrikkelijk eighties man. muziek van modern talking, en die stem! een kruising tussen britney en linda perry. huuuuuuuuhhh! linda perry! van 4 non blondes! die van “what’s up”! huuuuuuhuhuhuuuuuhh!! samen met melissa etheridge’s “like the way i do” onbetwist aan de leiding in de top 10 van irritante wijvenhits, om met fisserman te spreken.
waarmee we weer terugkeren naar zijn vijftigste column.
gefeliciteerd, fisserman. en dat er nog velen deze kant op mogen komen.

klinkt: fugazi – steady diet of nothing

7 replies on “fisserman”

hahah, Shakira…jah…Heeft ze ok es zo’n mooie latina aars, wil ze hem gelijk aan geheel de wereld laten zien. Ok…een keer schudden voor de camera, dat kan deze 17 jarige goed hebben, maar om nou constant dat achterste in de lens te duwen is mij iets te veel van het goede en dan heb ik het nog niet over de kwaliteit van de muziek…

toegegeven, de kont mag er wezen. maar dat is dan ook alles. als ze nou nog zwart haar had. en een leuke stem.en leuke liedjes.maar nee.

Mij viel vooral de ontstellende lelijkheid van het videootje van Shakira op (het liedje beklijft niet). Die achtergrondjes, filters, het klopt toch allemaal niet!? Er moet toch betere video editing software voorhanden zijn?

Shakira is een sloerie. En als er toch een officiële top 10 van irritante wijvenhits in de maak is, dan wil ik graag ‘One of us’ van Joan Osbourne toevoegen en die humanist, hoe heet die tuthola ook al weer, Meredith Brooks met ‘Bitch’.

een sloerie? els toch!die van joan osbourne ken ik niet maar die andere, ja iddmisschien een leuk stokje? [oei!] “wat is jouw top tien van irritante wijvenhits?”

Hmm… 1 nummer per artiest zeker? Anders zou La Morisette met alle prijzen gaan lopen bij mij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.