Categories
txt

dictee

22 fout.
niet heel slecht, al zeg ik het zelf. ik hoop alleen wel dat ik er minder had dan mejuffrouw spigt, te huize lubacov liefkozend “de nederlandse herman brood” genoemd. gewoon, omdat ik haar niet moet.

10 replies on “dictee”

ik heb maar niet meegedaan. kom waarschijnlijk net één stap boven joost uit 😉
maar als je het dictee foutloos maakt, dan heb je een groot probleem. dan moet je nodig een hobby zoeken en er vaker uitkomen. jezus

Door jouw beschrijving weet ik nu eindelijk wie die Mevr. Spigt is.
Was pas een uur later in de uitzending gekomen en ze werd vaak in
beeld gebracht door de camera. Vroeg het me dus al af.

ja inderdaad veel in beeld. ze deed dan ook zeer haar best om een mooie tekening te maken van en voor alle deelnemers, als aandenken. zal later veel geld opleveren, vooral wanneer bart chabot haar biografie “fré’tje met” uitbrengt.

Met Herman kon je nog lachen, ken je van Frits Spigt niet zeggen me dunkt. Waardeloze regisseur gewoon; die Joao Pinto van de LPF ook constant vol in beeld – WHY? Die vogel was gewoon homofiel , ga maar es na: wie waren er de hele tijd in beeld? Job Frieszo, Joao Pinto, Kees Prins in een vrolijke jeansoutfit, kutje spigt…
Het ware almaal niet zo erg als ik niet plotsklaps Katja Retsin in een hoekje van het beeldscherm moest ontwaren. Frenetieke scribente. Mooie vrouw van de Belgische televisie. O, een rendez-voustje met deze hese jongedame! Zij was slechts een seconde in beeld. Jammer hoor.
(26 fouten, niet slecht naar omstandigheden)

Ach, freek is zo slecht nog niet. Maar al die aandacht voor die siliconentiet (die aan het spieken was bij die excuus neger van de lpf), walgelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.