Categories
txt

atari

toen al mijn vriendjes op school een atari spelcomputer kregen van sinterklaas was ik best jaloers. ik wist dat ik er nooit een zou krijgen, niet van mijn ouders in ieder geval. zoals ik ook wist dat ik nooit een brommer, een auto, een bmx crossfiets of een commodore 64 zou krijgen. ik weet nog dat ik het jammer vond, maar ik had ermee leren leven. ik haatte mijn ouders er niet om. toen ik wat ouder was hebben ze overigens meer dan voldoende geleden onder het juk van mijn puberjaren, wellicht was dat onbewust toch mijn manier om hen hun ontoegeeflijkheid op het materialistische gebied betaald te zetten, wie weet.

wauw, een stroom van herinneringen is op gang gekomen nu ik dit schrijf. arme papa josé, arme mama. jullie hebben wel wat te verduren gehad, hè. sorry daarvoor.

ik geloof wel dat ze het wat rustiger aan hebben gedaan met mijn broertjes ed en daniel, en dan vooral met de laatste, geleerd als zij hadden van de ervaringen met mij. daar mogen jullie me wel eens voor bedanken, heren 😉

maar dit was dus heel niet wat ik oorspronkelijk wilde posten. wat was dat dan wel? vraagt de hongerige lezer zich nu af. wel, dat was een weblog geheel gewijd aan atari.

klinkt: étienne de crécy – tempovision

5 replies on “atari”

hmpf, alsof ik niet geleden heb door jou…Remember mevrouw Maes? En al die andere leraren en leraressen die er bij voorbaat al vanuit gingen dat ik net zo was als jij?

Ik herken het wel, het niet iets krijgen voor niets, maar ben achteraf blij dat ik zo ben/wordt opgevoed. Je bent een stuk blijer met iets als je er zelf voor gewerkt hebt, dus wees maar blij met je ouders. Moet je trouwens (bijna) altijd zijn. Maarten, de nep-ouwelul

maarten: oh maar ik ben ook heel blij met mijn ouders. en alle problemen liggen achter ons. alleen als kind denk je dat natuurlijk niet, dat je blij moet zijn dat je ouders je op deze of gene manier opvoeden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.