Categories
txt

10 days off

gisteren kwam ik er bij toeval achter dat het programmaboekje, of beter, programmaboek, van 10 days off uit is. ik moet zeggen, het ziet er prachtig uit, 12″ formaat en alles in zilver en zwart.
ze hebben alleen mijn naam verkeerd vermeld. “dave van roozendaal”. dat deed men vroeger in brabant ook altijd, dat “van” ertussen plakken.
is toch weer minder leuk, je naam verkeerd afgedrukt te zien.
whatever.
overigens zijn de nederlandse teksten in licht verknipte vorm ook gebruikt voor de site [en ik denk ook het programmaboekje] van het zusterfestival 5 days off.

11 replies on “10 days off”

ik heb een groot deel van de teksten geschreven. ik ga daar ook draaien.
om mijn eigen as, op de maat van de muziek, of net daarbuiten πŸ˜‰

je wordt er iedergeval draaierig van πŸ˜‰
wat is je dj naam ?? en wat voor set ga je draaien daar en welke dag/tijd/plaats, misschien kom ik dan wel ff luisteren πŸ™‚

heheh, ik bedoelde eigenlijk te zeggen dat ik daar niet als dj ga draaien. ik heb de helft van de teksten geschreven voor het boekje, da’s al. ik ga er als toeschouwer heen.

ik ga bijna iedere avond behalve die met de morr music labelnight, die met sasha en die met jeff mills. maar wat ik persΓ© niet wil missen? hmmm, de idjut boys, marcus intalex, osunlade en de eerste avond met miss kittin en de grand pubahs etc.
en joe?

Ik wil graag Jeff Mills zien, had laats een kaartje voor nighttown maar toen kwam hij niet opdagen (vliegtuig gemist). En verder de drum&bass avond met Roni Size, Krust & Dynamite enz. Nu nog een kaartje en een vrije dag als ik Mills wil zien.

hahaha we voelen elkaar goed aan πŸ˜‰
ik was niet helemaal duidelijk maar goed, zondag of woensdag moet ik toch ff vrij kunnen krijgen voor de dag erna.
toch maar eens op tijd naar bed gaan πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.