Categories
txt

WIEDER ZURÜCK!

Zo, ik ben weer terug. Soort van. Ik kan nog niet langer dan een paar uurtjes per dag aan de computer zitten, met rechte rug, de ellebogen steunend op het bureaublad zodat de schouders ontlast worden, de beide voeten op de grond, het computerscherm recht voor me zodat ik ook recht vooruitkijkend (hoewel met de blik iets naar beneden gericht, alsof ik een boek lees, zodat de aanmaak van traanvocht in de ogen goed op peil blijft) aan mijn binnenkort te vervangen bureau zit, en die paar uurtjes moeten wel verdeeld zijn over de dag, maar goed, ik kan weer wat bloggeren enzo. Ik heb verdomme een weblogmeeting, wéér één, gemist. Ik dacht overigens dat die in Antwerpen gehouden zou worden, hadden wij ons daar geen meeltjes over gestuurd, Ludo, Joeri, Karel, Paul? Nou ja, ik heb er zelf zeker ook schuld aan dat we dat niet hebben doorgezet. Volgende keer dan? Was deze meeting leuk? Ik heb er nog niet echt veel over gelezen, ik heb ook nog een hoop in te halen natuurlijk.
Ik heb nu wél eindelijk Greymatter geïnstalleerd, en zo te zien werkt het allemaal ook nog. Woe!
Vorige week weer voor het eerst gepopkwist, en genieuwskwist, en gevoetbalkwist, en gehardemuziekkwist, en gefilmkwist. En vandaag in de nieuwskwis had ik er godver maar 4 goed, ondanks 2 weken CNN, TVE noticias, BBC World, Nederland 2 journaals en extra aktualiteiten, VTM Nieuws, TV1 nieuws, u noemt het, ik heb het gekeken. Allemaal naar aanleiding natuurlijk van 11 september, waar ik verder niet teveel woorden wil aan vuilmaken, wegens mosterd na de maaltijd en dat soort. Het was wel inspirerend allemaal, maar ja, ik mocht niet tikken he. Nu is het wachten op precisiebombardementen op scholen, Chinese ambassades, hotels en dergelijke.
Verbazingwekkend trouwens hoezeer ik zowat met mijn, of onze, eigenlijk (sorry beebie;-)) computer vergroeid ben. Toen ik besefte dat ik een tijd niet kon werken dacht ik “nu heb ik eindelijk tijd om al die dingen te doen die ik nog wil doen”. Me verdiepen in Javascripting, Flash, de 100 pagina’s digitale aantekeningen verwerken tot een verhaal, mijn administratie voor het eerst in anderhalf jaar eens ordenen… Eh, niet dus. Verboden te tikken en te klikken. En studeren uit boeken is niet aan mij besteed, ik moet het meteen kunnen doen. Helaas. Ik dacht ook nog een hoop boeken te lezen, maar ik ben slechts halverwege het toch niet al te zware “Geborgen Paradijs” van John Fusco geraakt. Oh well. Ik ben in ieder geval blij weer terug te zijn 😉
Oh, en laatst maar zeker niet minst: Els, Luna, Merel, Douwe, Franx en Stella heel erg bedankt voor de kaartjes en de muziek! Slakkenpost is nog steeds het allerleukst!