Categories
txt

oh happy day

vandaag, acht december 2001, is een grote dag. het is de verjaardag van marina antunes en michelle ten berge. gefeliciteerd, dames, ook al heb ik jelui al respectievelijk 6 en 1 jaar niet gezien noch gesproken. ik denk nog wel eens aan jullie. als jullie ooit op je eigen naam googelen komen jullie dit postje waarschijnlijk [en voor michelle geldt: ook] tegen. het is alsof ik een briefje in een fles stop en de fles in zee gooi. of een ballon oplaat met een kaartje eraan. spannond.
het is ook de verjaardag van sinéad o’connor. daar werd ik verliefd op tijdens heur optreden op pinkpop 1988. maar dit terzijde.
het is de sterfdag van john lennon. 21 jaar geleden renden mijn broertje ed en ik naar de badkamer boven waar mijn moeder net uit de douche stapte. we bonkten op de deur en riepen dat sjon lennun dood was. mijn moeder kwam de badkamer uit, een handdoek rond heur lijf gewikkeld, en liep richting hilversum 3. ze hoorde de bijzonderheden aan en er rolde een traan over haar wangen. ‘s avonds, bij het journaal, gebeurde het nog eens. ik was onder de indruk.
vandaag ga ik beginnen met het indexeren van mijn muziekverzameling, te beginnen met de cd’s. ben benieuwd hoe lang ik erover zal doen. ik houd u op de hoogte.

klinkt: danny mcmillan mixteepje

fuck! ik kom er net achter dat het negen december is! duh. nou ja, gefeliciteerd nog, dan, marina en michelle. en sinéad.