Categories
txt

Gelukkig nieuwjaar!

klinkt nu in Luba’s donkere computerhol: fijne drum’n’bass mixtape van DJ Gyon-V
Oef…net op tijd. Ik kon het natuurlijk niet maken om als rookie blogger niets te schrijven op 01:01:01, wel? Ik heb de eerste paar dagen van Chez Lubacov al in het archief gezet, anders wordt die pagina zo lang.
Gelukkig nieuw jaar allemaal. Leuk feestje gehad gisteren? Ik heb zelf gedraaid op een feestje in Amsterdam, en voor het tweede achtereenvolgende jaar heb ik niet het gevoel gehad op een nieuwjaarsfeestje te vertoeven. Het was best gezellig, maar dat gaan we dus volgend jaar niet meer doen.
Nog even een linkje naar Save the Humans, die hun DOG Award 2000 hebben doen toekomen aan de Amerikaanse National Youth Anti-Drug Media Campaign, wegens vergaande zelfoverschatting. En dat is nog uitermate zwak uitgedrukt. De club heeft miljoenen dollars uitgegeven aan een campagne die feitelijk van nul en generlei waarde is. Eén van de tips aan ouders die worden aangehaald in het artikel is de volgende:“Ask your child what music groups are popular and what their songs are about, what his friends like to do after school, what’s cool and what’s not and why. Encourage your child with phrases such as “That’s interesting” or “I didn’t know that.”
Dat zal de relatie met je kind inderdaad een stuk verbeteren. Het zou om te lachen zijn als het niet zo triest was dat men zich in deze tijd, in het land dat verondersteld wordt de leider van de wereld te zijn, nog immer bedient van dezelfde sullige methodes om het volk voor te lichten als in de jaren ’30.
En nu is het tijd voor Seinfeld.